, Netthandelsgruppen - Kundecase - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Netthandelsgruppen AS

Emballasjeløsninger til den norske
e-handelsgiganten Netthandelsgruppen AS

Det norske e-handelsselskapet Netthandelsgruppen er blant de største i Norge. En bedrift som raskt fortsetter å øke omsetningen.

NHG_logo.jpg

Netthandelsgruppen driver de velkjente nettbutikkene Tights.no, Comfyballs.no og Weightless.no. Tights.no er det største og mest fremgangsrike nettstedet der du kan finne alt innen trening, dietter og sunne livsstiler. I 2020 hadde Netthandelsgruppen doblet omsetningen og forventes å nå 300 millioner kroner i slutten av året. I 2019 hadde selskapet en omsetning på 150 millioner kroner.

Emballasjeløsning for Netthandelsgruppen
Linje

Stort fokus på ekspansjon

Frem til i dag har selskapet kun et norsk lager på Ryen i Oslo, men etter et år med enorm ekspansjon er det nå nødvendig å øke kapasiteten. Planen er å sende varer til hele verden fra det nye lageret.

Vi har i løpet av det siste året hatt en enorm vekst og har ikke hatt nok fysisk plass. Tights.no har den største veksten i Norge, men også Comfyballs har en sterk utvikling i Sverige og utenlands. Netthandelsgruppen vil derfor ta utgangspunkt i Sverige og betjene alle svenske kunder fra det nye lageret.  

Siden 1. juni 2020 har Netthandelsgruppen hatt en samarbeidsavtale med Boxon når det gjelder emballasjeløsninger.

Linje

Kundens utfordring

Netthandelsgruppen hadde behov for alt innen emballasje.

quote_37x26.png Vi handler nesten alt innen emballasje fra Boxon, det vil si etiketter, tape, strekkfilm, bobleplast og også alt når det gjelder esker og bølgepapp. Vi er veldig fornøyde, sier Johan Nordström, logistikksjef i Netthandelsgruppen, som indikerer videre og utvidet samarbeid fremover.

quote_37x26.png Fra og med nå kjøper Netthandelsgruppen all emballasje fra oss i tillegg til e-handelsposer, noe vi fortsatt jobber med, sier Frank Vee, som er Boxons salgsansvarlig hos Netthandelsgruppen. Han fortsetter: Fra juni og frem til nå har de bestilt store mengder emballasje fra oss, noe som dessuten kommer til å øke fremover.

Linje
E-handelsesker til nettbutikken Tights.no

Boxons løsning

Vi presenterte flere ulike løsninger for e-handelsgiganten.

Den mest populære emballasjen er en hurtigbunneske til nettbutikken Tights.no. En hurtigbunneske behøver ikke tapes og har mulighet til å justeres i høyden, noe som innebærer at det ikke er behov for fyllmateriale. Da løsningen ble testet, var de så fornøyde at bedriften bestilte et stort antall med en gang. Et annet produkt vi har utviklet er en kombinert standard- og modulskuff for drikkebrett. Denne løsningen utvikles enda mer nå, med trykk og en rask løsning for raskere pakketid.

quote_37x26.png De er veldig nytenkende, innovative og ville ha en samarbeidspartner som kunne hjelpe dem med å bli enda bedre. Det har vi prøvd så godt som mulig å leve opp til, sier Frank Vee.

Linje

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*