light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Om oss

Globalt Etikettsystem Tracy

Tracy er en skybasert tjeneste for utskrift og håndtering av etiketter. Tjenesten passer for alle virksomheter som vil ha full kontroll over sine etiketter og informasjonen på dem.

  Tracy er globalt, noe som gir våre kunder full kontroll uavhengig av hvor i verden de selv eller deres produsenter befinner seg.

Produktene er sporbare fra det tidspunktet de blir bestilt og uansett hvor i verden de produseres – hele veien via distributører til sluttkunden.

Velg å skrive ut selv, eller la oss gjøre jobben

  • Med Tracy sikrer dere at man finner riktig informasjon på riktig etikett, at lesbarheten på strekkodene alltid er av god kvalitet, og at de utskrevne etikettene ser like ut uavhengig av hvor i verden de kommer fra.
  • Med Tracy kan dere overlate etiketthåndteringen og tilknyttede utfordringer helt til oss i Boxon. Vi sørger for at rett etikett blir levert til rett mottaker i rett tid uavhengig av verdensdel.
  • Med Tracys plattform kan man også legge til muligheten til selv å skrive ut sine etiketter direkte hos produsenten når ledetidene er korte. 
Linje
PreviewImage

Fordeler med Tracy

  • Sparer tid, reduserer kostnader og øker sikkerheten.
  • Full sporbarhet fra produksjon og hele veien via distributører til sluttkunde.
  • Produktene får korrekt etikett som styrker og sikrer varemerket.
  • Alle data kan oppdateres raskt og enkelt før trykking starter.
  • Korrekt og sikker logistikkmerking på flere nivåer – fra produktmerking, indre emballasje, ytre emballasje, paller og transportenheter.
  • Raske og sikre innkommende leveranser krever ikke ny merking.
Linje

Boxon Label Cloud

La oss hjelpe dere med drift, vedlikehold og sikkerhet, slik at dere kan gjøre det dere er best til! Uansett om det er å produsere for andre, distribuere varer eller selge egne produkter, og så kan vi håndtere behovet for merking og sporbarhet.

Boxon Label Cloud er en skyløsning der brukerne kan utføre sine utskrifter uansett hvor i verden de befinner seg. Med denne tjenesten kan bedrifter som befinner seg på flere steder i verden, eller som har underleverandører et annet sted, enkelt bruke samme system for utskrift. Dermed sikrer du at alle brukere har tilgang til samme layouter, slik at etikettdesignen alltid er den samme uansett hvor i verden etiketten blir skrevet ut.

Hvis etikettene også bestilles fra Boxon, sørger vi for at alle etiketter har samme kvalitet, farge og innhold uansett hvor de blir trykket. Boxon Label Cloud har en veldig kort og enkelt startprosedyre for nye brukere.

Linje
Tom rad
loading symbol