Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Tjenester

Boxon dekker alle områder som er forbundet med en emballasje- og merkeløsning og vi løser våre kunders forretningsutfordringer med produkter og tjenester, samt med våre kunnskapsrike og erfarne medarbeidere.

Tjenester som gir merverdi

Vi tilbyr en rekke tjenester som i årenes løp er utviklet etter våre kunders behov og ønsker og hvis fremste mål er å lette og effektivisere våre kunders hverdag. Det kan være alt fra å frigjøre lagerplass til å håndtere hele etikett- og merkeflyten globalt og det meste der imellom i en emballasjeprosess.

Vår tjenestepakke legger til merverdi til de produktløsningene våre kunder velger og tilfører ytterligere forbedringer i kundenes forretningsprosesser. På den måten vil vi bygge et langsiktig og trygt partnerskap med våre kunder.

Les mer

Vi tilbyr tjenester innen følgende områder

Strekkfilmtest

Med en strekkfilmtest på plass i virksomheten tester vi kvalitet, strekkegrad og viser tydelig tydelig besparelser.

Lagerhold

I dag hjelper Boxon hundretalls kunder med å lagerholde produkter for just-in-time leveranser.

Konstruksjon & Design

Med optimale løsninger reduseres kostnadene. Trenden er tydelig, årsakene er mange.

Pakkeinstruksjoner

Med informative pakkeinstruksjoner forenkler vi pakkingen for mange av våre kunder.

Globalt etikettsystem

Med Globalt Etikettsystem får våre kunder total kontroll på sine etiketter uansett hvor i verden de eller deres produsenter befinner seg.

Software Support

Når man så har tatt den viktige beslutningen å investere i en løsning, så er det naturligvis særlig viktig at løsningen fungerer.

EDI-integrasjon

Boxon har erfaring med mange ulike EDI-formater, der det vanligste er EDIFACT. Vi tilpasser seg avhengig av ønsker og mulig håndtering.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

*=obligatoriske felter

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*