Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Tjenester

Boxon dekker alle behov innen emballasje- og merkeløsninger, og vi løser våre kunders utfordringer med produkter og tjenester. Våre kunnskapsrike og erfarne medarbeidere står alltid klare til å hjelpe deg.

Tjenester som gir merverdi

Vi tilbyr flere tjenester med utgangspunkt i våre kunders behov og ønsker, og målet er å forenkle og effektivisere våre kunders hverdag. Det innebærer alt fra å frigjøre lagerplass til å håndtere globale etikett- og merkesystemer, mens vi dekker behovet for andre tjenester og emballasje i prosessen mellom.

Vår tjenestepakke tilfører en ekstra verdi til de produktløsningene våre kunder velger, som igjen fører til forbedrede forretningsprosesser hos våre kunder. På denne måten bygger vi et langsiktig og trygt samarbeid med våre kunder.

Behovsanalyse

Grunnlaget i vårt arbeid tar utgangspunkt i en behovsanalyse. Vi ser over kundens virksomhet på grunnlag av nåsituasjon, kommende utfordringer samt identifiserer hvor vi og våre løsninger kan gi merverdi. Det er viktig at både våre kunder og vi kjenner at vi kan bidra ytterligere i prosessen og at vi utvikler oss/blir mer effektive sammen.

Vi utvikler en helhetsløsning som fokuserer blant annet på arbeidsmiljø, ressursoptimering, ergonomi, redusert miljøpåvirkning og optimering av pakke- og logistikkflyten. Det er mange deler og hver del har sin rolle for å skape den beste totale kostnadsløsningen.

Vi tilbyr tjenester innen følgende områder

Strekkfilmtest

Med en strekkfilmtest på plass i virksomheten tester vi kvalitet, strekkegrad og viser tydelig tydelig besparelser.

Lagerhold

I dag hjelper Boxon hundretalls kunder med å lagerholde produkter for just-in-time leveranser.

Konstruksjon & Design

Med optimale løsninger reduseres kostnadene. Trenden er tydelig, årsakene er mange.

Pakkeinstruksjoner

Med informative pakkeinstruksjoner forenkler vi pakkingen for mange av våre kunder.

Globalt etikettsystem

Med Globalt Etikettsystem får våre kunder total kontroll på sine etiketter uansett hvor i verden de eller deres produsenter befinner seg.

Software Support

Når man så har tatt den viktige beslutningen å investere i en løsning, så er det naturligvis særlig viktig at løsningen fungerer.

EDI-integrasjon

Boxon har erfaring med mange ulike EDI-formater, der det vanligste er EDIFACT. Vi tilpasser seg avhengig av ønsker og mulig håndtering.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

*=obligatoriske felter

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*