, Tjenester som tilfører verdi - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Tjenester

Boxon dekker dine behov for komplette emballasjeløsninger, skaper løsninger for etiketter og sporbarhet og muliggjør økt automatisering med maskiner & utstyr. Vi tilbyr også flere tjenester som forbedrer våre kunders forretningsprosess.

Tjenester som gir merverdi

En optimalisert logistikkløsning er nøkkelen til kostnadseffektivitet. I løpet av årene har vi utviklet logistikktjenestene våre etter kundenes behov. Vi tilbyr for eksempel lagerhold med et utbygd nettverk av logistikkhubber rundt om i Europa. Vi kan nå de fleste av våre kunder på en kostnadseffektiv måte med just-in-time leveranser.

En forutsetning for effektiv logistikk er en nøyaktig informasjonsflyt og Boxon tilbyr en rekke muligheter for å nå dette. Vi har lang erfaring med å sette opp både direkte EDI og WebEDI, eller white-label webportaler.   

Vårt tilbud innen tjenester
Linje

Behovsanalyse

Vi utvikler også nye produktløsninger eller optimerer de nåværende. Her tar vi utgangspunkt i en behovsanalyse. Sammen med kundene våre analyseres virksomheten, dagens situasjon og utfordringer. Deretter identifiserer vi hvor løsningene våre kan gi merverdi. For oss er det viktig at du som kunde opplever at Boxon bidrar langsiktig til din virksomhet.

Vi har et komplett tilbud og kompetanse innen konstruksjon og design av emballasjeløsninger og vi tilbyr også design og prepress for trykk på både etiketter og emballasje. En ferdig løsning kan kompletteres med en profesjonell pakkeinstruksjon som kan brukes ute i virksomheten for å sikre alle momenter i en pakkeprosess.

Linje

Boxon tilbyr et intelligent globalt etikettsystem som gir kontroll og muligheter utover det vanlige. Kundene våre kan legge inn bestillingen lokalt til oss, men få levering av etikettene direkte til leverandørene sine nesten hvor som helst i verden. Alltid med nøyaktig informasjon, design og antall.
Vi tilbyr også en rekke programvareløsninger for håndtering av data og lokale utskrifter av etiketter. Derfor har vi naturligvis dyktige eksperter innen programvaresupport.       

For å støtte vårt tilbud med maskiner og utstyr har vi en komplett avdeling for maskinservice med både rette ressurser og kompetanse. Her tilbyr vi også system- og maskinopplæring.

Globalt merkesystem
Tom rad

Vi tilbyr tjenester innen følgende områder

Strekkfilmtest

Strekkfilmtest

Med en strekkfilmtest på plass i virksomheten tester vi kvalitet, strekkegrad og viser tydelig tydelig besparelser.

Lagring for emballasjen din

Lagerhold

I dag hjelper Boxon hundretalls kunder med å lagerholde produkter for just-in-time leveranser.

Konstruksjon og design av bokser

Konstruksjon & Design

Med optimale løsninger reduseres kostnadene. Trenden er tydelig, årsakene er mange.

Pakningslinjer

Pakkeinstruksjoner

Med informative pakkeinstruksjoner forenkler vi pakkingen for mange av våre kunder.

Tom rad
Globalt merkesystem

Globalt etikettsystem

Med Globalt Etikettsystem får våre kunder total kontroll på sine etiketter uansett hvor i verden de eller deres produsenter befinner seg.

Boxon Software Support

Software Support

Når man så har tatt den viktige beslutningen å investere i en løsning, så er det naturligvis særlig viktig at løsningen fungerer.

EDI

EDI-integrasjon

Boxon har erfaring med mange ulike EDI-formater, der det vanligste er EDIFACT. Vi tilpasser seg avhengig av ønsker og mulig håndtering.

Tom rad