light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Alfdex AB

Vår eskereiser hjalp Alfdex med sitt behov for å optimere og utvide sin kapasitet.

Med kunder over hele verden tilbyr Alfdex veivhusgasseparatorer til tunge dieselkjøretøyer og dieselmotorer. Siden starten i 2002 har de tilbudt kundene helhetsløsninger, men også salg til ettermarkedet.

Kundecase med Alfdex - kunder og selgere.
Linje
PreviewImage

Behovet for en eskereiser

Ettersom salget av reservedeler på årsbasis økte fra 5500 til 75 000 produkter, så Aldex et behov for å se over produksjonsleddet for å undersøke forbedringsmuligheter.

Da den positive veksten skulle innebære to til tre personer ekstra i pakkeprosessen, begynte de å se på ulike alternativer og fant da en løsning hos oss.

Linje

Samarbeidet mellom Alfdex og Boxon

Vårt samarbeid med Alfdex har pågått siden 2007, da de begynte å handle etiketter av oss. Da de så et behov for å finne en ny løsning i produksjonen, så de etter en leverandør som kunne tilby enkelhet med en lokalt forankret service.

Etter et referansebesøk som ble arrangert for dem, fikk de et positivt bilde og mulighet til å påvirke løsningen etter egne ønsker.

quote_37x26.png Valget av Boxon var faktisk ganske enkelt. Det fantes en teknisk løsning, det var nærhet til service, og det var en enkelhet med den påbyggingsdelen som vi så som veldig viktig», sier Tony Petersson, eiendomssjef i Alfdex AB i Landskrona.

Linje

Eskereiseren løste behovet

Valget av løsning ble en eskereiser, som hjelper Alfdex med å optimalisere og utvide kapasiteten. Maskinen kan håndteres av én person, noe som hjelper dem til å holde kostnadene nede.

Eskereiseren har vært i gang siden årsskiftet, og Alfdex ser allerede nå en rekke fordeler med løsningen:

  • Tidsbesparelse – manuelt er utmatingen én pall per time, med maskinløsningen er utmatingen to paller per time.
  • Ergonomi – løftebordet gjør det lettere for operatøren, som nå kan jobbe på et mer ergonomisk nivå.
  • Flere bruksområder – de ser allerede nå at de kan bruke løsningen til flere produkter.
  • Nye forretningsmuligheter – med løsningen og den kapasiteten som tilbys, kan Alfdex tilby tjenesten til flere kunder.
Eskereiser hos vår kunde Alfdex.
Linje

quote_37x26.png Vi har jobbet med Boxon siden jeg begynte for 17 år siden. Vi har hele tiden hatt en transparent løsning, et fint samarbeid og alltid gått i mål med de prosjektene vi har startet. Sammenfattende vil jeg si at valget av leverandør og maskin har gått akkurat som forventet. Jeg kan bare gratulere dere som kommer til å gjøre dette samarbeidet med Boxon og denne eskereiseren», avslutter Tony.

 

quote_37x26.png Ved referansebesøket kunne vi sammen diskutere en løsning som passet Alfdex' behov for funksjoner og lokaler. Maskinlinjens kompakthet gir god oversikt for operatøren.  Vi er svært fornøyde med samarbeidet vi har med Alfdex», sier Johan Persson, Project and Service Manager i Boxon.

 

Kontakt oss
Les flere kundcase
Linje
Tom rad
loading symbol