Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Maskiner & Utstyr

Effektiviserte pakke- og internlogistikkprosesser fører til kostnadsbesparelser og økt konkurransekraft. Ved å integrere automatiserte emballasje- og merkeløsninger i din virksomhet skaper vi også verdi for dine kunder.

I våre automatiseringsprosjekter analyserer vi kundens aktuelle produkter, innkommende og utgående leveranser, arbeidsprosesser, varemerkekrav og overordnede behov. I neste trinn ser vi på forbedringsmuligheter innen produktivitet, effektivitet og lønnsomhet. Vi kan som regel presentere løsninger med kort inntjeningstid.

Systemintegrerte emballasje og merkingsløsninger

Boxon har i mange år utviklet maskiner for emballasje, beskyttelse, forsegling og merking av både produkter og emballasje. Basert på våre kunders behov har vi tatt dette et skritt videre og tilbyr nå også systemintegrerte og kundeunike løsninger på tre nivåer.

Linje

Kundeunike løsninger

Nivå 1 - Frittstående løsninger

Dette er ofte det første skrittet mot å innføre mer automatiserte løsninger på sikt. Ut ifra dine behov hjelper vi deg med å velge riktig maskin. Flere av maskinene kan du også kjøpe direkte i vår nettbutikk.

Nivå 2 - Halvautomatiserte løsninger

Våre spesialister analyserer emballasjeflyten og finner den mest effektive løsningen. Det kan være en maskin som utfører en spesifikk prosess, eller et transportbånd for produkter. Dine behov og forutsetninger avgjør.

Nivå 3 - Helautomatiserte løsninger

Dette nivået passer ofte bedrifter som har en større og mer avansert emballasjeflyt. Vi foretar en helhetsanalyse av hvilke automatiserte løsninger som kan løse dine behov. Det kan for eksempel være en komplett pakkelinje med innebygde maskiner som kobles til bedriftens forretningssystem. Her arbeider vi med partnere med høy kunnskap om systemintegrasjon og håndtering av større datamengder.

Tom rad

Mer om automasjon

Automatisk emballasjemaskin

Pakking

Fleksibilitet og optimalisering er grunnleggende parametere for økt effektivitet.

Les mer
BoxOnDemand

Materialhåndtering

Verktøy og maskiner som letter håndteringen av godset.

Les mer
Lagerservice av emballasje

Programvareintegrering

Med informasjonsoverføring mellom systemene forhindres og minimeres mulighetene for feil.

Les mer
Automatiser pakkesortering

Sortering

Pakking og flyt bør være så ergonomiske og effektive som mulig.

Les mer
Tom rad
loading symbol