light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Maskiner & Utstyr

Vi i Boxon vet at hver virksomhet er unik.

Vi har lang erfaring med å jobbe sammen med våre kunder for å finne unike løsninger. Å effektivisere pakke- og logistikkflyten ved hjelp av maskiner fører ofte til både kostnadsbesparelser og økt konkurranseevne. Vi er også eksperter på hvordan man reduserer emballasjesvinn og øker fyllingsgraden opp til 96 % ved pakkingen, noe som fører til lavere kostnader for dere, mindre miljøpåvirkning og en mer fornøyd planet.

Les mer nedenfor om hvordan vi kan hjelpe dere med maskiner og emballasje.

Maskiner & Utstyr
Linje
PreviewImage

Pakkemaskiner

Pakking er en avgjørende prosess for mange virksomheter, der fleksibilitet og optimalisering spiller en sentral rolle for å øke effektiviteten. Ved å produsere emballasje direkte på stedet og integrere dette i pakkeprosessen etter behov, kan bedrifter oppnå større muligheter og tilpasningsevne.

Det finnes flere ulike løsninger innen både bølgepapp og plast for å effektivt håndtere pakking på stedet, spesielt for bedrifter med varierende emballeringsbehov. Vårt sortiment omfatter alle maskinene som kreves for å skape en mer effektiv og smidig pakkekjede.

 

Les mer
Linje

Service & Support

Å kunne tilby våre kunder service og support er en selvfølgelighet for oss. Vårt fokus er alltid på å øke lønnsomheten for våre kunder, men også å gjøre hverdagen enklere.

Vårt servicetilbud har som mål å sikre en trygghet for kunder som kjøper eller leier maskiner av oss, slik at feil og driftsforstyrrelser hurtig kan rettes. Dessuten tilbyr vi både hjelp med installasjoner samt opplæring for å lette driften.

 

Les mer
Tom rad
loading symbol