light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Maskiner & Utstyr

Vi i Boxon vet at hver virksomhet er unik.

Vi har lang erfaring med å samarbeide med kundene våre for å finne unike, kundetilpassede løsninger. Å effektivisere emballasje- og logistikkflyten fører ofte til både kostnadsbesparelser og økt konkurransekraft. Vi er også eksperter på hvordan man reduserer emballasjesvinn og øker fyllingsgraden opp til 96 % ved pakkingen, noe som fører til lavere kostnader for dere, mindre miljøpåvirkning og en mer fornøyd planet.

Les mer nedenfor om hvordan vi kan hjelpe dere med maskiner og automatiseringsløsninger for å emballere, beskytte, lukke og merke produkter og pakker.

Maskiner & Utstyr
Linje
PreviewImage

Pakkemaskiner

Pakking er en kritisk faktor i mange bedrifter, der fleksibilitet og optimalisering er grunnleggende parametere for økt effektivitet. Ved å produsere emballasjen på stedet, integrert i pakkeprosessen og ved behov, blir mulighetene utvidet.

Det finnes en rekke forskjellige løsninger for pakking når det gjelder både bølgepapp og plast på stedet for bedrifter med et variert behov for emballasje. I sortimentet vårt finnes alle maskinene som gir en mer effektiv emballasjekjede. 

 

Les mer
Linje

Bransjer

Behovet for automatisering kan variere avhengig av bransje og størrelsen på virksomheten. Vi kan tilby kundene våre alt fra helhetsløsninger til individuelle maskiner innen alle bransjer.

Kundene våre opererer normalt innen industri, logistikk, handel/netthandel og kjøretøy. 

 

 

Les mer
Linje

Automatiseringsløsninger

Ut fra våre kunders behov har vi utviklet vårt tilbud til å omfatte kundetilpassede løsninger på tre nivåer.

Nivå 1 – Frittstående løsninger

Vi hjelper dere med å velge riktig maskin. Dette er ofte det første skrittet mot å innføre mer automatiserte løsninger på sikt. De fleste frittstående maskinene kan du kjøpe direkte i nettbutikken vår.

Nivå 2 – Halvautomatiserte løsninger

Våre spesialister analyserer emballasjeflyten og finner den mest effektive løsningen. Det kan være en maskin som utfører en spesifikk prosess, eller en transportør for produkter. Dine behov og forutsetninger avgjør.

Nivå 3 – Helautomatiserte løsninger

Dette nivået passer ofte for bedrifter som har en større og mer avansert emballasjeflyt. Vi foretar en helhetsanalyse av hvilke automatiserte løsninger som kan løse dine behov. Her arbeider vi med partnere med høy kunnskap om systemintegrasjon og håndtering av større datamengder.

 

Les mer
Linje
Tom rad
loading symbol