Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Våre siste nyheter

Les våre siste nyheter her.

Linje

Boxon AS - med stor vekst gjennom tette relasjoner, innovasjon og bærekraft

2022-01-25

Dere har uten tvil valgt riktig partner innenfor emballasje!

Boxon AS opplever en kjempesuksess i disse pandemitider. Med mer enn en dobling av salget de siste fem årene og en økning på hele 36 % i 2021 viser det at vårt totalkonsept dekker et stort behov i markedet.

Linje

Året vårt 2021

2021-12-21

Enda et spennende år går mot slutten. Pandemien fortsetter å påvirke både hvordan vi lever og jobber. Likebel har vi opplevd og oppnådd mye. Her forteller vi hva som har skjedd hos Boxon i 2021 og hva vi ser frem til i 2022. 

 

Linje

ScanStar til Boxon

2021-09-06

Totalt 14 priser er delt ut til nordiske emballasjedesignere, produsenter og brukere i årets konkurranse. Vi er veldig stolte av å kunngjøre at Boxon mottok prisen for "Beste nye idé / applikasjon", i kategorien Transport / Distribusjonsemballasje.

LM boksen vant en ScanStar
Linje

GOD SOMMER!

2021-06-16

Sommerferien nærmer seg, men vi har åpent hele sommeren.

Sommer på Boxon
Linje

Elektroautomatik og Boxon - et naturlig samarbeid

2021-05-20

Elektroautomatik og Boxon har i løpet av våren innledet et tettere samarbeid, som betyr at de to selskapene sammen kan møte sine kunder på en bredere front og med mer kunnskap om kundens utfordringer.

Samarbeid mellom Elektroautomatik og Boxon
Linje

Tar et grønnere og mer kostnadseffektivt valg

2021-04-28

Stadig flere leverandører konkurrerer om markedsandeler innen emballasje og etiketter. Da er det viktig å ha et tilbud som skiller seg ut. Den oppgaven tar Boxon på alvor. Boxon tenker både innovativt og tar samfunnsansvar.

Linje
Tom rad

DAHL velger Reborn, det Co2 nøytrale alternativet innen strekkfilm

13.04.2021

Dahl er kunde hos Boxon og ville ha hjelp til å redusere sitt CO2-avtrykk, men ikke gå på kompromiss med kvaliteten, når det gjelder bruk av strekkfilm. Boxon introduserte Boxon Reborn, den klimasmarte strekkfilmen basert på furuolje, noe som ble et selvsagt valg for Dahl.

Miljøvennlig strekkfilm
Linje
Tom rad

Vi er stolte av å kunne presentere den nye filmen vår!

24.03.2021

Med våre emballasjeløsninger, er vi genuint interessert i å skape merverdi for våre kunder. Vi sørger for at ingenting skjer med de tingene du bryr deg om. Akkurat som Olga.

 

Linje
Tom rad

Redusert plastbruk hos Nordic Nest

11.03.2021

Vårt samarbeid med Nordic Nest startet høsten 2019 da de investerte i en strekkfilmmaskin fra oss. Med en så stor omsetning av interiør som skal pakkes og beskyttes, var en investering som denne vel verdt pengene. Videre ble samarbeidet utvidet da vi kunne tilby fyllmateriale og materiale til produktbeskyttelse fra Sealed Air i høy kvalitet, til en god pris.

Da forbruket av plast var svært stort, var ønsket om å redusere miljøpåvirkningen også viktig. Nordic Nest ville redusere plastbruken.

 

Fyllmateriale og produktbeskyttelsesmateriale for Nordic Nest
Linje
Tom rad

Boxon tildeles EcoVadis Gullmedalje

16.11.2020

Gode tider for bærekraft: I 2020 fikk Boxon GmbH igjen prisen Ecovadis Gold for sin prestasjon innenfor CSR.

Ecovadis-metodikken bygger på 21 kriterier innen bærekraft. De er gruppert etter fire temaer: miljø, arbeid og menneskerettigheter, etikk og bærekraftig anskaffelse. Disse kriteriene er basert på internasjonale bærekraftsstandarder som de ti prinsippene i FNs Global Compact, den internasjonale arbeidsorganisasjonen (ILO) sine konvensjoner, standardene for Global Reporting Initiative (GRI), ISO 26000-standarden osv.

 

Ecovadis Gold
Linje
Tom rad

Først i Norden med en HP Indigo 6900

09.09.2020

Boxon fortsetter å satse på digital trykkteknikk. Vi blir nå først i Norden med en HP Indigo 6900 oppgradert til HP Indigo 6K.

Boxon har lenge sett fordelene med digital trykkteknologi og de positive løsningene som dette innebærer for oss og kundene våre. Flott design, sikker fargegjengivelse og variabelt trykk skaper gode forutsetninger for at dere, kundene våre, skal oppnå et fremgangsrikt salg av produktet deres. Vi har ulike produksjonsmetoder med optimale løsninger for både eksisterende og kommende krav. Ulike løsninger som genererer stor fleksibilitet med tanke på for eksempel design og levering.

 

HP Indigo 6900
Linje
Tom rad

Etiketter produsert på en bærekraftig måte

09.06.2020

I vår produksjon i Borås kan vi nå tilby etiketter i fossilfri PP. Etikettmaterialet har de samme egenskapene som tidligere, men er fremstilt på en mer bærekraftig måte. Å utvikle mer bærekraftige emballasjeløsninger er en betydelig del av Boxons strategi og derfor er det utrolig morsomt og viktig at våre etikettkunder nå får være en del av dette. I motsetning til tidligere syntetiske materialer produseres dette fra et restprodukt (furuolje) fra papirproduksjon. Prosessen kalles Mass Balance approach og er ISCC-sertifisert.

 

Miljøvennlig etikett
Tom rad
Linje
Tom rad

Tidligere nyheter

Miljøvennlig strekkfilm

20.04.2020

Strekkfilmen er basert på tallolje fra restprodukter av furutrær i skandinaviske skoger.

Reduser plastavfall for renere vann

21.08.2019

Boxon forvandler PET-flasker fra Indonesia til nye storsekker.

From idea to design

03.07.2019

En etikett som løfter varemerket ditt blir stadig viktigere. Vår prepress-avdeling har fokus på akkurat dette.

28.06.2019

Boxon blir med sin nye FSC-godkjenning en av de første produsentene av etiketter i Norden med sertifiseringen.

Tom rad