light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Elkjøp

Strømlinjeforme emballasjeutvalget og redusere bruken av plast

Elkjøp har et av markedets største utvalg av elektronikk til privatbruk og til bruk i små og store bedrifter. Selskapet har virksomhet i hele Norden.

 Elkjøp Nordic[70].jpg
logga Elgiganten.jpg
 Elkjøp Nordic[70]gigtanti.jpg

Et voksende samarbeid

Elkjøp har vært Boxons kunde siden sommeren 2022. Samarbeidet har vokst gradvis, og Boxon er nå en omfattende leverandør av alt fra emballasje og maskiner til en integrert webplattform.

Elkjøps utfordringer

En av utfordringene som Elkjøp hadde, var at de samarbeidet med en rekke ulike emballasjeleverandører i de fire landene. Det var mangel på oversikt og transparens rundt innkjøp av emballasje. Individuelle butikker kunne kjøpe det de ville ha, og pakkene som kom frem til kundene så forskjellig ut fra land til land. 

Linje

Transparent kommunikasjon og bærekraft var avgjørende

Elkjøp ønsket en leverandør som kunne levere til alle de fire nordiske landene. Ecovadis var et must, og pris og kvalitet var naturligvis viktig. De trengte også en integrasjon med innkjøpsplattformen for å spare tid på administrasjon og ordrebehandling.

quote_37x26.png Det som var viktig for oss da vi valgte en leverandør, var tydelig og transparent kommunikasjon, at vi arbeider sammen om løsninger og at det ikke er noen fordommer i forhold til behovene», sier Ronni Gylden, Nordic GNFR Manager.

quote_37x26.png Bærekraft er en del av vårt DNA, og som bransjeleder har vi et stort ansvar. Derfor er det viktig at vi arbeider proaktivt for å redusere karbonavtrykket fra drift, produkter og reparasjonstjenester (med vår ambisiøse bærekraftstrategi), sier Ronni Gylden.

Linje

Boxons løsning

Boxon ble valgt som eneleverandør av emballasjeløsninger i hele Norden. Emballasjesortimentet ble gjort enkelt og begrenset uten mange valg. Boxon presenterte også en bærekraftig løsning med støtabsorberende materiale, et fyllmateriale laget av papir i stedet for bobleplast. Dette innebar en reduksjon i både plastbruk og karbonavtrykk.

Det effektive emballeringssortimentet ble supplert med en rask og effektiv emballeringsmaskin i alle butikker. I tillegg ble det bygget en webplattform som ble integrert med Elkjøps egen innkjøpsportal.

quote_37x26.png Elkjøp har vært svært lydhøre og positive til løsningen vår for alle butikkene i Norden. Det hjelper også mye at vi har noen av de beste og mest innovative kollegene innen sine fagfelt», sier Osman Cakiroglu, Account Manager i Boxon.

 

Kontakt oss
Les flere kundecase
Linje
Tom rad
loading symbol