light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Dugges Bryggeri

Dugges behov for fleksibilitet og raske leveringstider ble løst gjennom et samarbeid med tre parter.

Tanken på å starte et bryggeri kom allerede i 2002, og i 2005 ble dørene til Dugges bryggeri i Göteborg åpnet. Siden den gang har virksomheten vokst. I dag tilbyr de mange forskjellige stiler, og de har også åpnet en restaurant ved navn Pils.

Madelene Tinebo - Boxon
Linje

Samarbeidet

Samarbeidet med Dugges startet i 2019 da de skulle begynne å tilby produktene sine på boks. De trengte da en ny leverandør som kunne tilby dem boksetiketter. Siden vi kunne tilby det de trengte, valgte de oss som leverandør.

Linje
Dugges bryggeri liggende bokser

Utfordring

En av utfordringene Dugges hadde var å finne en leverandør som kunne dekke deres behov for å jobbe med mange forskjellige produkter. Det var også viktig å kunne matche deres behov for korte leveringstider og raske endringer. 

En leverandør som var fleksibel og der tilliten var til stede, var alfa og omega da de tok valget.

quote_37x26.png Boxon er en svært god leverandør for oss, og en vi alltid kan stole på. De leverer fleksible løsninger med stramme tidsfrister, og tilbyr god service hver gang», sier David Lindén, Head Brewer hos Dugges.

Linje

Løsningen

For å kunne møte kundens behov for fleksibilitet og korte leveranser har vi og Dugges et unikt trepartssamarbeid. Dette betyr at designerne deres samarbeider direkte med Thomas på Prepress-avdelingen vår når vi lager korrektur. At flere ulike funksjoner arbeider tett sammen, gjør at vi kan tilby kunden løsninger ut fra deres behov, noe som forkorter leveringstidene.

Ved å tilby Dugges den fleksibiliteten de ønsker, kan de også holde materialforbruket nede, siden vi ikke trenger å overprodusere.

Dugges bryggeri bokser
Linje

quote_37x26.png Samarbeidet med Dugges er både lærerikt og morsomt. Med deres behov for spesialeffekter på etikettene, utfordres vi til å utvikle nye løsninger, noe som både er givende og spennende», sier Madelene Tinebo, Account Manager hos Boxon.

 

Kontakt oss
Les flere kundcase
Linje
Tom rad
loading symbol