light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Fra design til levering – hva bør du tenke på før du velger din emballasje?

I dag finnes det flere forskjellige typer emballasje som kan brukes ved en levering, noe som gjør det enklere å tilpasse beskyttelsen til de individuelle behovene til produktene dine. Når du velger emballasje, er det viktig å vurdere flere faktorer som sikrer at produktene kommer frem til kundene dine på en sikker og effektiv måte. Å tenke på dette vil hjelpe deg med å velge riktig emballasje og beskyttelse som passer dine produkter.

 

Her er 5 tips du bør vurdere før du bestemmer hvilken emballasje som passer best til din bedrift og dine produkter.

 

1. Produktbeskyttelse: Først og fremst er det viktig å velge emballasje som gir beskyttelse for produktene under transport og håndtering. Det er viktig å huske på at forskjellige produkter kan trenge forskjellig beskyttelse.

2. Lover og forskrifter: Sjekk om det er spesifikke lover eller forskrifter som regulerer ditt valg av emballasje. Noen produkter kan kreve spesielle emballasjeløsninger for å overholde sikkerhets- og helseforskrifter.

3. Bærekraft: Ved valg av emballasje kan det være viktig å vurdere bærekraftige alternativer som er resirkulerbare, biologisk nedbrytbare eller laget av resirkulerte materialer. Flere forbrukere etterspør bærekraftige alternativer, og ved å velge mer bærekraftig emballasje kan du tiltrekke deg kunder som fokuserer på dette.

4. Tilpasning til produktet: Alle produktene har unike egenskaper og behov. Derfor er det viktig at du velger en emballasje som passer til produktet og dets størrelse. For noen produkter kan det være greit å bruke tilpassede emballasjeløsninger for å gi optimal beskyttelse og effektivitet.

5. Merkevarebygging: Emballasje er en viktig del av merkevarens identitet. Dette betyr at emballasjen skal være i tråd med merkevarens stil og verdier. Tenk på hvilke farger, mønstre og skrifttyper som gir det riktige bildet av produktet ditt og tiltrekker kundene dine. Emballasje kan være en markedsføringskanal som hjelper deg med å skape en minneverdig opplevelse for kunden.

Linje

Ved å nøye overveie og vurdere ditt valg av emballasje, kan du sikre at produktene dine kommer frem til kundene dine i best mulig stand. Det kan også bidra til å bedre selskapets omdømme og hjelpe deg med å vise frem din bærekraftambisjon.

 

Kontakt oss
Våre emballasjeløsninger
Tom rad
Linje
loading symbol