light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Kundecase

Det er dere kunder som styrer oss i arbeidet vårt, og vi arbeider for å sikre langsiktige forretningsrelasjoner. Det er ikke hva vi forteller om oss som er viktig, men dere opplever oss som er verdifullt.

Bransjer 

Emballasjeløsninger, etiketter og sporbarhet, og automasjon og integrasjon er noe som de fleste bedrifter har behov for, uansett hvilken bransje de tilhører. Ingen bransje er fremmed for oss, og ingen er for stor eller for liten. De fleste bedrifter vi arbeider med finnes imidlertid innen bransjene industri, handel, logistikk og bilindustrien. 

Tom rad

Industri

Vi vet at det finnes både komplekse og spesifikke utfordringer for ulike industrisektorer.

Les mer

Handel

Ved å forstå forbrukerens behov kan handelsbedrifter oppnå enorme fordeler

Les mer

Logistikk

Mange bedrifter kommer til å integrere logistikkflyten i sin egen virksomhet alt ettersom kravene øker.

Les mer

Bilindustrien

Til bilindustrien tilbyr vi kostnadseffektive og mer bærekraftige emballasjeløsninger.

Les mer
Tom rad

Nedenfor har vi samlet noen case fra våre kunder i ulike bransjer.

Tom rad

Alfdex

Siden starten av 2002 har Alfdex tilbudt kunder verden over veivhusgasseparatorer til tunge dieselkjøretøy og dieselmotorer.

Etter at salget av reservedeler økte, hadde de behov for en gjennomgang av deres produksjonsledd for å avdekke forbedringsmuligheter.

Med vår eskereiser løste Alfdex sin utfordring og fikk en maskin som hjalp dem med å optimere og utvide sin kapasitet.

 

Les mer
Kundecase med Alfdex - kunder og selgere.
Linje
Madelene Tinebo - Boxon

Dugges bryggeri

Dugges bryggeri åpnet dørene i 2005 i Gøteborg, og har siden vokst seg større.

Med vårt unike tredjepartssamarbeid kan vi møte deres behov for fleksibilitet og korte leveringstider.

Ved å tilby Dugges fleksibiliteten de ønsker kan de holde materialforbruket nede, siden vi ikke behøver å overprodusere.

 

Les mer
Linje

Arvid Nilsson

Arvid Nilsson er en nordisk partner som i over 100 år har distribuert høykvalitetsprodukter innen festemidler.

Vi tilbyr de flere forskjellige løsninger, men for tre år siden ønsket de å redesigne blisterkortene sine for å gjøre dem mer bærekraftg. Med den nye løsningen reduserte Arvid Nilsson bruken av plast på blisterkortene med 83 %.

 

Les mer
Linje

Good Guys

Samarbeidet mellom Good Guys og Boxon har vart siden 2017, og vi har vokst sammen i løpet av tiden etter hvert som kunden har vokst og har fått større behov for etiketter.

Sammen har vi utarbeidet en rutine som fungerer for begge parter, der kundens behov og ønsker med korte leveringstider oppfylles.

 

Les mer
Linje

Elkjøp

Elkjøp har vært Boxons kunde siden sommeren 2022. Samarbeidet har vokst gradvis, og Boxon er nå en omfattende leverandør av alt fra emballasje og maskiner til en integrert webplattform.

 

Les mer
Linje

String Furniture

Samarbeidet startet for flere år siden, side de kontinuerlig har kjøpt strekkfilmmaskiner og strekkfilm av Boxon. I 2022 tok samarbeidet ytterligere fart, da et personlig møte resulterte i bytte av strekkfilm samt kjøp av kundeunike esker, båndingsmaskin og bølgepappriver. 

 

Les mer
Linje

SoliferPolar

Boxon hjalp SoliferPolar med å produsere en emballasjeløsning – en eske med teleskopfunksjon. Esken består av to halvdeler som passer i hverandre. På den måten passer emballasjen til hele bredden av produkter som Polar sender.

 

Les mer
Linje

Rofa Design

Rofa trengte hjelp til å utvikle en rekke emballasjeprodukter som var tilpasset størrelsene på spesifikke produkter og speditørens volumvekter. Emballasjen skulle være lett å håndtere, lett å pakke og bedre for miljøet.

 

Les mer
Linje

Skapamer

Skapamer.se er en av Sveriges største og mest populære nettbutikker for hobby og håndverk. Butikken ble grunnlagt høsten 2009 og har alt for de som elsker å skape og pusle. Skapamer.se har et bredt sortiment til både store og små til svært fordelaktige priser.  

Skapamer.se og Boxon har samarbeidet siden 2018.  

 

Les mer
Linje

Roxtec

Roxtec ble grunnlagt i Sverige i 1990 og er verdensledende innen fleksible tetningsløsninger for kabel- og rørforseglinger. Deres fleksible systemer brukes til kabelforsegling og rørforsegling i mange krevende bransjer og prosjekter over hele verden, da tetningene gir sertifisert beskyttelse mot flere farer som brann, gass, støv, vann og skadedyr.

 

Läs mer
Linje

Mediq

Mediq forsyner det skandinaviske markedet med helseprodukter fra sine 5 lokasjoner, 3 i Sverige, en i Danmark og en i Norge.

Da Mediq sendte ut sin tilbudsforespørsel på bølgepapp, ønsket de å finne en felles partner for det skandinaviske markedet. I 2015 inngikk Boxon og Mediq en avtale etter gjennomført innkjøp.

Les mer
Kundecase Mediq
Linje
Trykt emballasje for Alfa Laval

Alfa Laval

Med de mange enhetene innenfor Alfa Laval har det vært en utfordring å holde emballasjesortimentet sammen med et tydelig enhetlig preg.

quote_37x26.png Hver enhet har tidligere tatt hånd om sine egne bestillinger og også designen av emballasjematerialet, sier Claus Møller, Global Innkjøpssjef i Alfa Laval.

Behovet fra Alfa Lavals side har derfor vært å få på plass en global emballasjestruktur, som tydelig framhever varemerket og en enhetlig konstruksjon, men som også sikrer transportsikkerhet og kvalitet.

Les mer
Linje

Emballasjeløsning for MR-maskin

Boxon har erfaring innen emballasjeområdet for medisinsk utstyr. Med den strenge og omfattende evalueringen og analysen kan vi tilby passende emballasjeløsninger for ulike medisinske enheter, inkludert CT-skannere, MR-maskiner, røntgenmaskiner, ultralydutstyr og diagnose- og behandlingsutstyr, og levere dem trygt til det endelige bestemmelsesstedet.

 

Les mer
Emballasjeløsning for medisinsk utstyr
Linje
Emballasjeløsning for Netthandelsgruppen

Netthandelsgruppen AS

Den mest populære emballasjen er en hurtigbunneske til nettbutikken Tights.no. En hurtigbunneske behøver ikke tapes og har mulighet til å justeres i høyden, noe som innebærer at det ikke er behov for fyllmateriale.

Da løsningen ble testet, var de så fornøyde at bedriften bestilte et stort antall med en gang.

Les mer
Linje

Larsviken

Boxon har sammen med Larsviken tatt fram folien til chipsposen. Den har en næringsmiddelgodkjent aluminiumsinnside og fargerikt trykk på utsiden. Ved å la aluminiumen bryte gjennom på framsiden har posen fått et svært høykvalitativt utseende.

Display-eskene er laget av bølgepapp med flexotrykk i svart og rommer 21 store chipsposer.

Les mer
Boxon produserte folie til Larsviken
Linje
Etikettløsning for Cajom

Cajom

De fortrykte plastboksene skiftes ut med helt nøytrale. Den noe koniske boksen krevde en bøyd etikett som formet seg om boksenn uten å lage "ører” (utstikkende hjørner som setter seg fast i de andre boksene under håndtering).

Et annet viktig aspekt var at etiketten må tåle både fukt og kulde. Pepperroten forvaskes og håndteres i et fuktig miljø, samt oppbevares i kjølerom etter foredling. En etikett for næringsmidler må ikke under noen omstendigheter falle av.

Les mer
Linje

Ardagh Group

For glassbrukets del var det viktig å få en sporbarhet på hvert eneste glassprodukt uten at merkingen var synlig.

Limmareds glasbruk henvendte seg til Boxon etter et tips fra sitt danske søsterselskap Holmegaard. Det danske selskapet var svært fornøyd med hvordan deres merking fungerte og anbefalte derfor merkeutstyret fra Videojet.

Les mer
Sporbar merking med UV -blekk
Linje
Emballasje for Volvo

Volvo Cars

Konseptet bygger på å se helhetens i kundens forsyningskjede og deretter utvikle en formsprøytet platemballasje som fungerer enten som et retursystem i eksempelvis i flyten inn til en motorfabrikk, eller som engangsemballasje. Med de nye løsningene kan behovet for standardemballasje reduseres.

quote_37x26.png Fordelen med å arbeide med Boxon er at vi snakker samme språk. Vi har en god dialog og de har stor kunnskap om konstruksjon og hvordan vareflyten fungerer, forklarer Åke Axelsson, emballasjeingeniør i Volvo.

Les mer
Linje

Baldwin Jimek

Baldwin Jimek havde brug for et pakkemateriale, som kunne håndtere et vist tryk og en vis mængde væde. Produkterne sendes over hele verden med skib og bil og udsættes derfor for stød og forskellige temperaturer. Desuden kan luftfugtigheden variere. 

Les mer
Emballasjemateriale til Baldwin
Linje
Compack Midi for Sandens

Sandéns

Sandéns har hatt stor hjelp av Compack Midis programvare, noe de festet seg ved med en gang under presentasjonen. Ved hjelp av programvaren får de en rapportering og får også hjelp til optimering, samt anbefalinger om innkjøp av ulike materialbredder, basert på tidligere produksjon og historie, for å unngå svinn. Tiden da man satt og forsøkte å pakkeoptimere allerede innkjøpte esker er borte, nå kjører man fram en testkasse og korrigerer på stedet etter prøvepakking.   

Les mer
Linje
Tom rad
loading symbol