Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Kundecase

Det er dere kunder som styrer oss i arbeidet vårt, og vi arbeider for å sikre langsiktige forretningsrelasjoner. Det er ikke hva vi forteller om oss som er viktig, men dere opplever oss som er verdifullt.

Bransjer 

Emballasjeløsninger, etiketter og sporbarhet, og automasjon og integrasjon er noe som de fleste bedrifter har behov for, uansett hvilken bransje de tilhører. Ingen bransje er fremmed for oss, og ingen er for stor eller for liten. De fleste bedrifter vi arbeider med finnes imidlertid innen bransjene industri, handel  logistikk og bilindustrien. 

Linje

Nedenfor har vi samlet noen case fra våre kunder i ulike bransjer.

Roxtec

Roxtec ble grunnlagt i Sverige i 1990 og er verdensledende innen fleksible tetningsløsninger for kabel- og rørforseglinger. Deres fleksible systemer brukes til kabelforsegling og rørforsegling i mange krevende bransjer og prosjekter over hele verden, da tetningene gir sertifisert beskyttelse mot flere farer som brann, gass, støv, vann og skadedyr.

 

Läs mer
Linje

Wet City Spirits

Wet City Spirits er et destilleri som holder til på den svenske vestkysten. Spritsortene destilleres i Göteborg og er basert på økologiske ingredienser av høyeste kvalitet. Resultatet tappes for hånd på flasker. Etikettene, og effekten de ønsket på flaskene, var noe nytt i forhold til det som finnes på markedet i dag. 

quote_37x26.png Vi sendte jobben ut til flere selskaper, og det var bare Boxon som kunne levere noe vi kunne jobbe med.

Læs mere
Etiketter for Wet City Spirits destilleri
Linje
Trykt emballasje for Alfa Laval

Alfa Laval

Med de mange enhetene innenfor Alfa Laval har det vært en utfordring å holde emballasjesortimentet sammen med et tydelig enhetlig preg.

quote_37x26.png Hver enhet har tidligere tatt hånd om sine egne bestillinger og også designen av emballasjematerialet, sier Claus Møller, Global Innkjøpssjef i Alfa Laval.

Behovet fra Alfa Lavals side har derfor vært å få på plass en global emballasjestruktur, som tydelig framhever varemerket og en enhetlig konstruksjon, men som også sikrer transportsikkerhet og kvalitet.

Les mer
Linje

Mediq

Mediq forsyner det skandinaviske markedet med helseprodukter fra sine 5 lokasjoner, 3 i Sverige, en i Danmark og en i Norge.

Da Mediq sendte ut sin tilbudsforespørsel på bølgepapp, ønsket de å finne en felles partner for det skandinaviske markedet. I 2015 inngikk Boxon og Mediq en avtale etter gjennomført innkjøp.

Les mer
Kundecase Mediq
Linje
Emballasjeløsning for medisinsk utstyr

Astra Zeneca

Astra Zeneca hadde tidligere blekkstråleskrivere for å merke transportemballasjen. Men med markedets krav om å ha med strekkoder og 2D-koder på transportemballasjen måtte de se seg om etter etikettapplikasjoner.

Etter å ha gjort en forstudie og sett på en beta-versjon av Videojet 9550 i Belgia bestemte de seg for å velge Boxon som leverandør.

Les mer
Linje

Emballasjeløsning for MR-maskin

Boxon har erfaring innen emballasjeområdet for medisinsk utstyr. Med den strenge og omfattende evalueringen og analysen kan vi tilby passende emballasjeløsninger for ulike medisinske enheter, inkludert CT-skannere, MR-maskiner, røntgenmaskiner, ultralydutstyr og diagnose- og behandlingsutstyr, og levere dem trygt til det endelige bestemmelsesstedet.

 

Les mer
Emballasjeløsning for medisinsk utstyr
Linje
Kundecase Tailor Store

Tailor Store

De første forslagene som ble utviklet fra Boxon hadde fokus på konstruksjon, materialer, og kostnadseffektive løsninger, men også på aspekter av hvordan best kan profilere emballasjen for å bygge merkevaren.

quote_37x26.png Produktspesialistene hos Boxon var veldig engasjerte og kunnskapsrike. Ikke bare hadde de god teknisk kunnskap om produktene, men de kunne også gi gode innspill på merkevarebygging og kommunikasjon, sier Jan Höjman, Chief Executive Office Tailor Store.

Les mer
Linje

Larsviken

Boxon har sammen med Larsviken tatt fram folien til chipsposen. Den har en næringsmiddelgodkjent aluminiumsinnside og fargerikt trykk på utsiden. Ved å la aluminiumen bryte gjennom på framsiden har posen fått et svært høykvalitativt utseende.

Display-eskene er laget av bølgepapp med flexotrykk i svart og rommer 21 store chipsposer.

Les mer
Boxon produserte folie til Larsviken
Linje
Etikettløsning for Cajom

Cajom

De fortrykte plastboksene skiftes ut med helt nøytrale. Den noe koniske boksen krevde en bøyd etikett som formet seg om boksenn uten å lage "ører” (utstikkende hjørner som setter seg fast i de andre boksene under håndtering).

Et annet viktig aspekt var at etiketten må tåle både fukt og kulde. Pepperroten forvaskes og håndteres i et fuktig miljø, samt oppbevares i kjølerom etter foredling. En etikett for næringsmidler må ikke under noen omstendigheter falle av.

Les mer
Linje

Klackabacken

Klackabacken og Boxon startet et stabilt samarbeid som baseres på leveringssikkerhet, lydhørhet og spesifikk kunnskap som trengs for en pålitelig etikettløsning. Sammen har vi funnet et velfungerende opplegg som fungerer og som vi begge er trygge på.

quote_37x26.png Vi har absolutt ingenting å klage på, forsikrer Marcus Lundmark.

Les mer
Linje
Sporbar merking med UV -blekk

Ardagh Group

For glassbrukets del var det viktig å få en sporbarhet på hvert eneste glassprodukt uten at merkingen var synlig.

Limmareds glasbruk henvendte seg til Boxon etter et tips fra sitt danske søsterselskap Holmegaard. Det danske selskapet var svært fornøyd med hvordan deres merking fungerte og anbefalte derfor merkeutstyret fra Videojet.

Les mer
Linje

Volvo Cars

Konseptet bygger på å se helhetens i kundens forsyningskjede og deretter utvikle en formsprøytet platemballasje som fungerer enten som et retursystem i eksempelvis i flyten inn til en motorfabrikk, eller som engangsemballasje. Med de nye løsningene kan behovet for standardemballasje reduseres.

quote_37x26.png Fordelen med å arbeide med Boxon er at vi snakker samme språk. Vi har en god dialog og de har stor kunnskap om konstruksjon og hvordan vareflyten fungerer, forklarer Åke Axelsson, emballasjeingeniør i Volvo.

Les mer
Emballasje for Volvo
Linje
Emballasjemateriale til Baldwin

Baldwin Jimek

Baldwin Jimek havde brug for et pakkemateriale, som kunne håndtere et vist tryk og en vis mængde væde. Produkterne sendes over hele verden med skib og bil og udsættes derfor for stød og forskellige temperaturer. Desuden kan luftfugtigheden variere. 

Les mer
Linje

Sandéns

Sandéns har hatt stor hjelp av Compack Midis programvare, noe de festet seg ved med en gang under presentasjonen. Ved hjelp av programvaren får de en rapportering og får også hjelp til optimering, samt anbefalinger om innkjøp av ulike materialbredder, basert på tidligere produksjon og historie, for å unngå svinn. Tiden da man satt og forsøkte å pakkeoptimere allerede innkjøpte esker er borte, nå kjører man fram en testkasse og korrigerer på stedet etter prøvepakking.   

Les mer
Compack Midi for Sandens
Linje
Emballasjeløsning for Netthandelsgruppen

Netthandelsgruppen AS

Den mest populære emballasjen er en hurtigbunneske til nettbutikken Tights.no. En hurtigbunneske behøver ikke tapes og har mulighet til å justeres i høyden, noe som innebærer at det ikke er behov for fyllmateriale.

Da løsningen ble testet, var de så fornøyde at bedriften bestilte et stort antall med en gang.

Les mer
Linje

Nordic Nest

Vårt samarbeid med Nordic Nest startet høsten 2019 da de investerte i en strekkfilmmaskin fra oss. Med en så stor omsetning av interiør som skal pakkes og beskyttes, var en investering som denne vel verdt pengene. Videre ble samarbeidet utvidet da vi kunne tilby fyllmateriale og materiale til produktbeskyttelse fra Sealed Air i høy kvalitet, til en god pris.

Da forbruket av plast var svært stort, var ønsket om å redusere miljøpåvirkningen også viktig. Nordic Nest ville redusere plastbruken.

Les mer
Fyllmateriale og produktbeskyttelsesmateriale for Nordic Nest
Tom rad
Linje
loading symbol