light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Design & Prepress

Med fokus på design og profil hjelper vår Design & Prepress-avdeling bedriften din med å utvikle de etikettene som best gjenspeiler varemerket deres. Vi tilbyr unike løsninger innen etikett- og merkekonsepter med fokus på design.

quote_37x26.png  Etikettens design blir stadig viktigere. Ofte er etiketten en del av produktet og skal derfor ha en høy gjenkjenningsfaktor.

Vi jobber med formgivning av den grafiske delen, med eller uten kundens byrå. På den måten kan vi tilby hele pakken – fra design til levering av ferdige etiketter. Du som kunde slipper å lete etter ytterligere en partner for designdelen, og resultatet er at vi kan garantere kundeunike verdier i form av reduserte totalkostnader, attraktive etiketter, intelligent merking, korte, raske leveranser og et forretningsdrivende totalkonsept.

Linje
PreviewImage

 

Hvorfor Boxon Design?

Å få det grafiske arbeidet utført av en emballasjespesialist gir store fordeler. Ettersom vi har kunnskap om den nyeste trykketeknikken, kan du regne med at din design utnytter teknologien fullt ut. Vi har god innsikt i materialer og har alltid fokus på funksjon. Vi har lang erfaring med ulike merkingsregler innen bransjer som industri, logistikk og næringsmidler.

quote_37x26.png  Benytt oss som en ressurs til å snakke om etiketter med helt fra begynnelsen. Da er det mulig å styre prosessene og få et svært godt sluttresultat.

Linje

Vi hjelper store og små bedrifter - med store og små oppdrag. Et nytt selskap kan trenge hjelp med en design til en produktlansering. Det store selskapet trenger kanskje raskt en trykkoriginal i samsvar med sin eksisterende grafiske profil. Det kan også være det ekspanderende selskapet som vil løfte emballasjen til neste nivå. Ofte finnes det en idé om hvordan etiketten skal se ut. Målsettingen er å få samlet alle delene inklusive den viktige informasjonen om hvordan etiketten skal brukes for å få et formålstjenlig sluttprodukt.

Eksempler på hva vi kan hjelpe dere med:

 • Design av etikett – fra idé til trykkoriginal
 • Design av bølgepappesker
 • Mockups / Produktbilde
 • Bilderetusjering
 • Illustrasjoner
 • Trykkoriginal med variabeldata
 • Trykkteknisk rådgivning
 • Visuell identitet
  • Logo
  • Valg av typografi
  • Farge og bildeuttrykk
Linje

Hvordan jobber vi?

For å oppnå ønsket sluttresultat er det viktig med et godt underlag. Vi starter med et møte der vi kartlegger kundens forutsetninger. Vi diskuterer formål, funksjon, varemerkets rolle, type emballasje, hva emballasjen skal formidle, konkurrenter, målgruppe, nøkkelord og forventninger. Dette er et svært viktig steg ettersom vi i hele prosessen avstemmer designet mot dette grunnlaget. Når vi har et godt bilde av hva som skal gjøres, kan vi gi et tilbud.

Research

Neste trinn er å finne ut hvordan den aktuelle bransjen ser ut rent grafisk. Det er viktig å finne et eget uttrykk og skille seg tydelig fra konkurrentene.

Frimerkeskisse

Med papir og penn kommer det virkelige idéarbeidet i gang. Ulike layouter tegnes opp, og vi bestemmer hvem som er verdt å arbeide videre med.

Design

Et par gode forslag tegnes opp i Illustrator.

Mockup (produktbilde)

Designen retusjeres inn på den aktuelle emballasjen og gir et naturtro bilde av sluttresultatet. Forslaget sendes til kunden, og etter eventuelle justeringer er designet klart for trykk.

Linje

Med fokus på merverdi for deg som kunde

Etiketten kan være en integrert del av forretningssystemet og dessuten sporbar i et logistikksystem. Vi leverer tekniske løsninger som forenkler informasjonslogistikken og datafangsten med produkter som strekkodelesere, håndholdte datamaskiner og terminaler for trådløs kommunikasjon. 

Etikettene vi produserer tar utgangspunkt i markedets krav og behov - uansett om det handler om produktetiketter, selvklebende etiketter, hengetiketter, bretteetiketter, ryttere, kartongetiketter, hyllekantetiketter eller palletiketter.

 

Les mer
Linje
Tom rad
loading symbol