light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Bilindustrien

Boxon har omfattende erfaring innen bilindustrien. Våre team i Europa og Asia samarbeider effektivt over grensene og tilbyr kommunikasjon og løsninger i sanntid.

Til bilindustrien tilbyr vi kostnadseffektive og bærekraftige emballasjeløsninger. Gjennom grundig analyse av forsyningskjeden i kombinasjon med et tett samarbeid med kundene våre, kan vi utvikle kundetilpassede produkter og løsninger. Med muligheten til å kombinere materialer kan vi skape løsninger som er effektive å bruke også når produkter skal sendes utenlands. Enveisløsninger kan optimaliseres for både container- og lastebiltransporter.

Linje
Emballasje for Volvo

Volvo Cars

Boxon Tech, et forretningsområde i Boxon-konsernet med fokus på kundeunike emballasjeløsninger mot ledende bilprodusenter i Europa, har drevet dette prosjektet med Volvo Cars. 

Om lag 2 år før produksjonsstart av et nytt motorprogram starter normalt også utviklingen av emballasjekonseptet for hver enkelt motorkomponent.

 

Les mer
Linje

Boxon Tech

Boxon Tech, som er en del av Boxon Group, er først og fremst rettet mot bilindustrien og tilbyr kostnadseffektive og miljøvennlige emballasjeløsninger.

Løsningen består i hovedsak av to deler: effektiv, produkttilpasset emballasje og et helhetlig ansvar overfor kundene gjennom et oppbygd gjenvinningssystem. Trauene produseres i et rent produksjonsmiljø og plasten kan gjenbrukes via et utbygd gjenvinningssystem.

 

Les mer om Boxon Tech
Frame Tray Boxon Tech
Tom rad

Relatert

Industri

Vi vet at det finnes både komplekse og spesifikke utfordringer for de ulike industrisektorene.

Les mer

Logistikk

Vi kan tilby intelligente emballasjekonsepter som virkelig utgjør en forskjell i din forretningsverden.

Les mer

Handel/E-handel

Ved å forstå forbrukerens behov kan handelsbedrifter oppnå enorme fordeler.

Les mer
Tom rad
loading symbol