light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Arvid Nilsson

Arvid Nilsson reduserte megden plast i blisterforpakningene sine med 83 % når disse ble endret.

Arvid Nilsson startet i 1918, og er en nordisk partner som distribuerer kvalitetsprodukter innen innfesting. I over 100 år har de tilbudt innovative løsninger innen festemidler som skaper verdi for kundene.

Linje

Samarbeidet

Arvid Nilsson valgte å starte samarbeidet med oss allerede i 2007, siden vi kan tilby de løsningene innen helhetskonseptet som de trenger. I konseptet vi har til dem inngår blant annet blisterforpakninger, ryttere og lagerhold. Lagerhold hjelper dem med å korte leveringstidene.

Linje

Fokus på bærekraft

Siden 2009 har Arvid Nilsson bestilt bakkortene til sine blisterforpakninger hos oss. For tre år siden ønsket de å finne en løsning for å redusere plastmengden og gjøre produktet mer bærekraftig. Det var svært viktig for dem å beholde informasjonen som fantes på bakkortene, og få frem et produkt som kunne forsegles og gjenforsegles. 

Boxon utviklet en løsning sammen med kunden der de nye blisterforpakningene hovedsakelig er laget av papir. Disse blisterforpakningene oppfylte også de andre kravene kunden hadde.

Ved hjelp av denne løsningen ble mengden plast i blisterforpakningene redusert med 83 %.

Linje

quote_37x26.png Vi har vært lojale kunder av Boxon i lang tid. Dette fordi vi trenger en leverandør som kan tilby oss en helhetskjede. En fordel er også at vi kan komme med nye prosjekter og forespørsler, og Boxon tilbyr oss da flere ulike løsninger», sier Michael Petersson, SCM hos Arvid Nilsson.

quote_37x26.png Vi har et godt og nært samarbeid med Arvid Nilsson, noe som gjør at vi sammen sikrer at vi oppnår ønskene de har. Ved hjelp av lagerholdtjenesten vår, kan vi også tilby korte leveringstider, noe som hjelper oss med å oppfylle deres behov for dette», sier Madelene Tinebo, Account Manager hos Boxon.
 
Kontakt oss
Les flere kundcase
Linje
Tom rad
loading symbol