Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Kjøpsvilkår

1. Generelt

Boxon.no drives av Boxon AS, organisasjonsnummer 992815922. Vår kontaktinformasjon finner du her.

Vi tilbyr et bredt standardsortiment av emballasje og etiketter direkte online samt mulighet for å bestille kundeunike produkter via innlogging.

Vår nettbutikk retter seg til dere som driver bedrifter, men det er også mulig å handle som privatperson. Vi tilbyr betaling mot faktura eller kort, men for privatpersoner tilbyr vi kun kortbetaling.

2. Personopplysninger

Vi utleverer aldri kundens navn, e-postadresse eller annen kundeinformasjon til tredjepart, såfremt det ikke kreves for å gjennomføre en levering. Når du oppretter en ny konto eller handler som gjest i nettbutikken, får du sprøsmål om du aksepterer Boxons nyhetsbrev. Vi legger deg ikke inn vår e-postliste hvis du svarer nei, men det er en mulighet for at du allerede finnes i vår utsendingsliste. Du kan alltid avregistrere deg fra et nyhetsbrev. Les mer om hvordan vi håndterer opplysningene dine i vores retningslinjer for integritet.

3. Betaling

Boxon samarbeider med Svea Webpay for en sikker og effektiv betaling. Du kan velge mellom faktura eller kortbetaling, når du handler på Boxon.no.

3.1 Fakturabetaling

Hvis du velger å betale med faktura så har du som standard* 15 dagers kredittid fra fakturens dato. Vi utfører en vanlig kredittvurdering etter godkjent gjennomført kjøp. For å kunne gjøre en kredittbedømmelse kreves det at du oppgir organisasjonsnummeret ditt. Hvis kredittbedømmingen ikke kan godkjennes så stoppes bestillingen i systemet, og vi kontakter deg for en samtale.

*For kundeunike avtaler kan andre vilkår gjelde.

3.2 Kortbetaling

Godkjente kort er VISA og Mastercard, og sammen med Svea Webpay sikrer vi at kjøpet ditt gjennomføres trygt og sikkert. Ved betaling med kort flyttes du til en SSL-sertifisert side hvor du fyller inn informasjonen din og betalingen gjennomføres. 

Merk at ved betaling med kort forbeholder vi oss retten til å etterfakturere eventuelle merkostnader for miljøavgifter og frakt.

4. Priser

Vi forbeholder seg retten til å justere prisene ut i fra den rådende markedssituasjonen. Prisen på importerte artikler påvirkes i stor grad av valutakursutviklingen. Vi forbeholder seg retten til å justere prisene på disse artiklene inklusive eventuelle innsatsprodukter ut i fra den faktiske valutakursutviklingen. Leveringsdagens pris gjelder.

*For eksisterende kunder kan spesifikke avtaler gjelde.

5. Reservasjon

Vi reserverer oss mot eventuelle prisfeil og utsolgte produkter. Vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil, og du har rett til å kansellere bestillingen hvis du ikke føler deg fornøyd med vår korrigering.

6. Minste bestilling

Vi tilbyr en grense for minste bestilling med verdi på kr. 500.

7. Pall under goods

Pall under goods blir belastet.


Les våre leveringsvilkår her.

loading symbol