light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Design and Total Cost Analysis

Ønsker dere å forbedre emballasjen og logistikkflyten for å redusere kostnadene ved å minimere materialforbruket? Med denne tjenesten kan vi tilby et design som passer deres varemerke, effektiviserer logistikken og bidrar til økt bærekraft.

quote_37x26.png Våre spesialister hjelper deg med å optimalisere emballasjen med riktig design, materiale og funksjon, noe som gir deg muligheten til å øke effektiviteten, redusere totalkostnadene og bli mer bærekraftig.

De kan også hjelpe deg med å optimalisere logistikkflyten ved å øke effektiviteten i pakkeprosessen og tilby lagerhold for å gi bedre fleksibilitet, samtidig som de fokuserer på bærekraft.

Uansett hvilken utfordring dere opplever, er vårt tilbud å presentere den optimale løsningen for dere. Løsningen er testet og verifisert sammen med dere for å møte deres behov og strategiske mål.

Linje

Hvordan jobber vi?

  1. Sammen går vi gjennom utfordringene og kravene som finnes i den eksisterende emballasjeflyten for å finne fokusområder som må prioriteres
  2. Basert på resultatet utvikler vi ulike forbedringsalternativer som deretter diskuteres, evalueres og rangeres sammen med dere
  3. Vi utfordrer eksisterende installasjoner, for eksempel rutiner og prosesser, for å utvikle nye løsninger for å sammenligne både kostnader og komprimeringsytelse.
  4. For å kunne sammenligne ytelsen i pakkeflyten, tar vi frem fysiske prøver som dere kan evaluere
  5. Deretter bestemmer dere hvilken løsning som passer til flyten etter at dere har sammenlignet totalkostnadene, inkludert pakking og logistikk
Linje

Når vi evaluerer flyten, ser vi på de følgende fire deler av kostnadene:

Materiale: Både størrelse og konstruksjon kan påvirke mengden materiale som brukes i produksjonen. Små endringer i størrelse kan ofte gi større besparelser, bare ved å minimere avfallet.

Transport: Ved å optimalisere størrelsen, konstruksjonen eller pallemønsteret, sørger vi for at så mange esker som mulig får plass på hver lastebil. Dette gjør at vi kan øke lastekapasiteten og redusere fraktkostnadene.

Lagerbeholdning: Det finnes flere måter å redusere kostnadene på når det gjelder lagerbeholdning. Hvis dere velger å bestille større mengder, får dere som regel en lavere pris. Bestiller dere fulle lastebiler, kan vi tilby direktelevering for å redusere fraktkostnadene. Har dere begrenset plass, tilbyr vi dere å lagre varene hos oss.

Pakking: Vi evaluerer ikke bare kostnaden for selve pakkingen, men også effektiviteten av pakkingen. Vi gjennomgår: Funksjonalitet, skadet gods, palletering, pakketid, forseglingsmetode, merkevareopplevelse og automatisering/pakkeverktøy.

Linje

Kontakt oss for å avtale et møte med våre spesialister for å se hvordan vi kan hjelpe deg med å optimalisere flyten.

 

Kontakt oss
Les mer om våre tjenester
Tom rad
Linje
loading symbol