light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Om oss

Pakker i spesialemballasje

I Skövde, Västergötland, ligger Volvo Cars sin motorfabrikk som er en av verdens mest automatiserte motorfabrikker. Her skjer bearbeidingen av en rekke motorkomponenter og sluttmontering av komplette motorer som forsyner hele Volvo-konsernet.

Volvo-logo.jpg

Kundens utfordring

Om lag 2 år før produksjonsstart av et nytt motorprogram starter normalt også utviklingen av emballasjekonseptet for hver enkelt motorkomponent. Kravspesifikasjonen for hvordan flyten fra underleverandører skal se ut, håndteringen og monteringsforutsetningene veies inn og kravspesifikasjonen i form av hovedmål, renslighetskrav, automatiseringskrav, følsomhet med mer hentes fram for å ligge til grunn for valg av emballasjesystem.

Boxons løsning

BoxonTech, et forretningsområde i Boxon-konsernet med fokus på kundeunike emballasjeløsninger mot ledende bilprodusenter i Europa, har drevet dette prosjektet med Volvo Cars. Konseptet bygger på å se helhetens i kundens forsyningskjede og deretter utvikle en formsprøytet platemballasje som fungerer enten som et retursystem i eksempelvis i flyten inn til en motorfabrikk, eller som engangsemballasje. Med de nye løsningene kan behovet for standardemballasje reduseres.

quote_37x26.png Fordelen med å arbeide med Boxon er at vi snakker samme språk. Vi har en god dialog og de har stor kunnskap om konstruksjon og hvordan vareflyten fungerer, forklarer Åke Axelsson, emballasjeingeniør i Volvo.”

 

Linje
Tom rad
loading symbol