light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Om oss

Logistikk

Den økte digitaliseringen med salg i flere kanaler og krav til stadig kortere leveringstider er noen av utfordringene som de fleste logistikkbedrifter møter i dag. Forbrukerene etterspør en stadig større valgfrihet, både med tanke på hvordan produktene bestilles og hvordan de leveres. I Boxon kjenner vi logistikkbransjens behov og kan tilby intelligente emballasjekonsepter som virkelig utgjør en forskjell i din forretningsverden.

Vårt oppdrag er å hjelpe deg med å optimalisere emballasjeflyten og skape muligheter for kostnadseffektiv transport, slik at du kan sikre enhetlige rutiner.

Tilpassede løsninger som effektiviserer emballasjeflyten

Vi effektiviserer emballasjeflyten i bedriften med kundeunik ordreplattform, globale leveranser med lokal produksjon og lagerhold for "Just-in-time"-leveranser. Med en rekke tilpassede automatiseringsløsninger lettes virksomheten.

Vi tilbyr effektive strekkodeløsninger inklusive programvare og utvikler "inbound"- og/eller "outbound"-hubber med en kombinasjon av programvare, skrivere, etiketter og supportavtale i en kostnadseffektiv totalløsning der du kan velge alle deler eller bare de du trenger.

Selvsagt har vi alt du trenger på emballasjesiden også. Emabllasjekonseptene innholder komplette produktløsninger med tilpasset design og konstruksjon som sikrer transportene og den interne håndteringen.

Linje
Spesialemballasje i tre - SDK Logistics

Specialemballage inom trä - SDK Logistics

Samarbetet mellan SDK Logistics och Boxon påbörjades 2013. Boxon kunde erbjuda SDK en helhetslösning när det gällde förpackningsmaterial, allt från snabba leveranser av Boxon standardartiklar till helt unika lösningar till SDKs kunder.

 

Les mere
Linje
Tom rad
loading symbol