light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Sertifiseringer

Vi ønsker å tilby kundene våre full transparens. Derfor gir vi deg sertifikater som bekrefter at vi overholder visse forskrifter. Vi gjennomgår jevnlige evalueringer innen ulike områder, som deretter sertifiseres av uavhengige tredjepartsorganisasjoner.

  • Vi fornyer våre ISO14001- og ISO9001-sertifiseringer på årsbasis.
  • Hvert år blir vårt CSR-arbeid (Corporate Social Responsibility) evaluert av Ecovadis. 
  • Selvfølgelig tilbyr vi også kundene våre produktrelaterte sertifikater, som Reach og RoHS.
  • Velg våre bølgepapp- og treemballasjer som er FSC®-sertifiserte.
  • Et sertifikat viser at nettsiden vår er CO2-nøytral.

Vi leverer selvsagt også produktrelaterte sertifikater til kundene våre. Dette inkluderer for eksempel godkjenning av emballasje for mat eller farlig gods, samt vår bekreftelse på samsvar med REACH/ROHS-forskriftene.  

Linje

Standarder  

Vi kjenner og forstår kundenes spesifikke kvalitetskrav, og vi setter de høyeste standardene for kvalitetssikring. Vi sørger for at disse standardene overholdes med hensyn til både kvalitet og miljø gjennom sertifiserte ledelsessystemer.  

ISO-sertifikat

Derfor gjennomgår vi hele tiden prosessene våre og overvåker relevante indikatorer. Vi er sertifisert i henhold til  ISO 9001:2015  for å sikre at vi konsekvent oppfyller og kontinuerlig optimaliserer våre høye kvalitetskrav. 

Vårt miljøstyringssystem er sertifisert i henhold til ISO 14001: 2015.

Les mer
Linje

Ecovadis

Hvert år evalueres Boxons bærekraftarbeid av Ecovadis. Det ledende evalueringssystemet tar hensyn til aspekter som miljø, arbeidsforhold, forretningsansvar og etikk samt bærekraftig leverandørkjede.

Vi ble tildelt EcoVadis Gull for vårt omfattende bærekraftarbeid i 2022.

Les bærekraftrapporten nedenfor for hele vurderingen av virksomhetsåret. Hvis du er interessert i vårt Ecovadis Scorecard, vennligst kontakt oss.

 

Les mer
Ecovadis Gold
Linje

FSC®

Når du velger å kjøpe FSC®-sertifiserte papir- eller bølgepapprodukter, velger du en forsvarlig forvaltning av skogens ressurser.

Boxon Sverige, Danmark, Norge og Kina ble FSC-sertifisert i begynnelsen av 2022. Som et første steg sikret vi FSC-sertifisering mot våre 23 hovedleverandører. I dag er 42 % av våre fiberbaserte artikler FSC-sertifiserte, og polyeten er fremstilt av fornybare råvarer.

Les mer
Linje

CO2 Neutral Website-sertifikat

Dette sertifikatet bekrefter at Boxon AB deltar i initiativet for CO2-nøytrale nettsider. Det betyr at CO2-utslippet fra både nettsiden og besøkerne er nøytralisert gjennom målbare CO2-reduksjoner.

 

 

Les mer
Linje

Grønt Punkt

Vi er medlemmer av Grønt Punkt og tar dermed vårt lovpålagte ansvar for innsamling og gjenvinning av emballasje som emballasjeimportør.

 

Les mer
Linje
Tom rad
loading symbol