Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Sporbarhet

Emballasje er mer enn beskyttelse

I dag utgjør etiketten en stor og viktig del av varemerket til et produkt. I tillegg til salgsperspektivet har etiketten også den funksjonen at den gjør produktet sporbart. Etiketten på emballasjen skal i prinsippet kunne leses av hvor som helst i en distribusjonskjede. I dag er det en selvfølge å vite nøyaktig hvor et produkt befinner seg, og det stiller høye krav til riktig merking.

Boxon har lang erfaring med dette og hjelper deg gjerne med å finne riktig merking og utstyr som passer akkurat deres virksomhet.

Linje
RFID -merking av produkter

Vi er eksperter på merking

Vi er eksperter på merking, fra best-før-dato på emballasje for næringsmidler til etiketthåndtering for motebedrifter med hundrevis av leverandører i flere land. For sporbarhet på produkter og emballasje benyttes ofte direktemerking som laserskrift eller blekkstråle.

Etikettmerkingen skjer enten via print-and-apply der selve merkingen foretas rett på emballasjen, eller via dispensering der den ferdige etiketten påføres på produktet.

Komplekst? Ja. Uhåndterlig? Nei For det er nettopp dette vi er eksperter på. Fra merking av best-før-dato på emballasje for næringsmidler til etiketthåndtering for klesbedrifter med hundrevis av leverandører i flere land.

Tom rad

Relatert innhold

Uendelige muligheter

Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige etiketter, teknikker, materialer og effekter. Les mer!

Etiketthåndtering

Automatisk etiketthåndtering sparer tid, kutter kostnader og forbedrer sikkerheten.

Etikett produksjon

I etikettproduksjonen løfter vi fram varemerker hver dag. Her trykker vi alle typer etiketter.

Varemerkebeskyttelse

Varemerkebeskyttelse

Vi har ulike alternativer for å gjøre etikettene vanskelig å kopiere.

Tom rad