Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Sporbarhet

Emballasje er mer enn beskyttelse. Den er også bærer av informasjon som kan avleses i prinsippet hvor som helst i en distribusjonskjede. Detaljstyring, logistikk, krav til identifikasjon og kunnskap om innhold driver utviklingen innen sporbarhet.

Teknikken for å integrere informasjonen på emballasjen, både i primær- og sekundæremballasje, finnes allerede. I Boxon har vi forfinet den.

Merkingen skal i dag kunne gi svar på så mange spørsmål at det kan være vanskelig å holde oversikten. Hvem pakket esken og når? Hva inneholder den? Hvor er den nå? Når kommer den fram? Hvem kan åpne den? Etiketter er blitt intelligente bærere av informasjon som alltid skal nå rett person i en organisasjon.

Komplekst? Ja. Uhåndterlig? Nei For det er nettopp dette vi er eksperter på. Fra merking av best-før-dato på emballasje for næringsmidler til etiketthåndtering for klesbedrifter med hundrevis av leverandører i flere land.

For sporbarhet av produkter og emballasje benyttes ofte direktemerking som laserskrivere eller blekkstråle. Etikettmerking skjer enten via print and apply, der selve merkingen skjer direkte på emballasjen, eller via printing der den ferdige etiketten appliseres på produktet.

Relatert innhold

Uendelige muligheter

Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige etiketter, teknikker, materialer og effekter. Les mer!

Etiketthåndtering

Automatisk etiketthåndtering sparer tid, kutter kostnader og forbedrer sikkerheten.

Etikett produksjon

I etikettproduksjonen løfter vi fram varemerker hver dag. Her trykker vi alle typer etiketter.

Varemerkebeskyttelse

Vi har ulike alternativer for å gjøre etikettene vanskelig å kopiere.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*