light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Spesialemballasje innen tre

SDK Logistics er en dynamisk virksomhet i vekst som tilbyr all slags virksomhet innen sjøtransport, logistikk, charter, og betjening av Nord-Europas cruiseindustrier.

SDK Logistics er en del av USTC-konsernet, og kan ved hjelp av et omfattende globalt nettverk garantere skreddersydd service, support og rådgivning i samsvar med internasjonale konvensjoner. Dette samtidig som du får den varme kontakten som bare en lokal kontakt kan tilby. 

SDK_Logistics_CMYK.JPG

Kundens utfordring 

Samarbeidet mellom SDK Logistics og Boxon startet i 2013. Boxon kunne tilby SDK en helhetsløsning når det gjelder emballasjemateriale, alt fra raske leveranser av Boxon standardartikler til helt unike løsninger til SDKs kunder.

quote_37x26.png Vi har hatt prosjekter og pågående leveranser der store tepperuller skulle fraktes til ulike slutt-brukere. Store, tunge ruller som er vanskelige å håndtere, sier Mia Erserum i SDK.

Spesialemballasje i tre - SDK Logistics
Linje

Boxons løsning 

Løsningen i dette tilfellet ble en trepall med skråskjærte stoppeklosser som gjør at teppene ikke lenger kan rulle av pallen. En sikker transport for å unngå transportskader på godset.

Et annet eksempel på samarbeidet er at en av SDKs kunder frakter store og tunge produkter rundt om i hele verden. Risikoen for rust er stor, og ytteremballasjen har en hel del kravspesifikasjoner som må oppfylles. Løsningen ble Intercept, som er en rustbeskyttelse, og spesialbygd treemballasje som er tilpasset de ulike produktene som skal transporteres.  

Det største prosjektet som er gjennomført var å finne en tur-retur løsning for en lastbærer for støtfølsomme produkter. Det ble et sambesøk fra Boxons salgs- og produktspesialister der mange gode ønsker og krav ble diskutert. Ulike prototyper ble deretter utviklet der vi sammen kunne velge den beste løsningen, både økonomisk, miljømessig og funksjonsmessig, dvs. den beste produktbeskyttelsen.

Emballasjemateriale for SDK Logistic

quote_37x26.png Vi er veldig fornøyde med samarbeidet!

Boxon er løsningsorientert og kommer på besøk på kort varsel. Boxons representanter både lytter og forstår våre behov og vi har en veldig god og nær dialog. Rask tilbakemelding fra både salgs- og kundesupport i Boxon, noe vi setter pris på.

Ganske enkelt en god samarbeidspartner", avslutter Mia Erserum.

 

Kontakt oss
Les flere kundecase
Linje
loading symbol