Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Handel

Handelsvirksomhetene gjennomgår nå sin tids største endring. Digitalisering og en rask teknisk utvikling medfører helt nye muligheter for forburkerne og virksomhetene med tanke på å sammenligne priser, finne nye produkter og markeder. For forbrukeren er det vanskelig å se noen ulemper med denne utviklingen.

For handelsvirksomheter finnes det også enorme fordeler, med da gjelder det å forstår forbrukernes behov, kombinere salgskanaler med tilstedeværelse online, i fysiske butikker og samtidg tilby personlig tilpassede kjøpsopplevelser. Derfor vil vi hjelpe dere med å finne de smarteste løsningene slik dere raskt kan tilpasse virksomheten og møte de endringene som skjer i omverdenen.

Etiketter for klær
Linje

E-handelen

Vi tilbyr alt fra enkle emballasjekonsept til komplette produktløsninger med tilpasset design, profilering og konstruksjon. Uansett om du er den lille e-handelsaktøren som først og fremst har behov for emballasje, eller den store bedriften som ønsker å se over hele pakkeprosessen med emballasje, profilering, maskiner og arbeidsflyt.

 

Les mer
Linje

Kundecase innen handel

Emballasjeløsning for Netthandelsgruppen

Netthandelsgruppen AS

Johan Nordström, Logistikksjef i Netthandelsgruppen AS, indikerer videre og utvidet samarbeid i fremtiden.

Les mer
Boxon produserte folie til Larsviken

Larsviken

Larsviken trengte hjelp til utvikling av enhetlig emballasje og fleksibel produktmerking.

Les mer
Etikettløsning for Kraft Group

Kraft Group

Boxon hjalp Kraft Group med å redusere antall etiketter og få en mer effektiv løsning.

Les mer
Kundecase Tailor Store

Tailor Store

Tailor Store søkte etter en leverandør av emballasje som var miljøsertifisert og kunne levere miljøvennlig og resirkulerbart materiale.

Les mer
Linje
Tom rad
loading symbol