light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Miljømerking

Å tilby kundene våre et mer bærekraftig produkt er viktig ut fra et miljø-, sosialt- og forretningsperspektiv. Produkter som er miljømerket, laget av materialer som er fornybare, FSC-merket og/eller gjenvunnet.

Vi vil at det skal være enkelt å finne de mest bærekraftige produktene i nettbutikken vår. Derfor har vi laget symboler som viser at produktet møter vår definisjon av et bærekraftig valg. 

På de respektive produktsidene fremgår også andelen gjenvunnet materiale. Les om hvordan vi beregner CO2e per produkt.

Linje

Bærekraftige produkter

I Boxon har vi en ambisjon om å gjøre det enkelt for kundene å velge mer bærekraftige emballasjeløsninger. Vi bruker derfor symboler som viser at produktet oppfyller vår definisjon bærekraftige produkter.

Hold utkikk etter symbolet «Bærekraftig produkt» i nettbutikken! 

Les mer
Linje

FSC®

Vår bølgepapp- og treemballasje med FSC®-merking viser at råmaterialet kommer fra bærekraftig skogbruk. Det viser at alle deler av leverandørkjeden er sertifisert av den uavhengige internasjonale medlemsorganisasjonen Forest Stewardship Council®(FSC). 


Les mer
Linje

Recycling

Produkter med resirkuleringssymbolet kan gjenvinnes 100 %. (Hvis det finnes en infrastruktur som gjør dette mulig)

Gjenvinningssymbolet tjener flere formål. For det første hjelper det forbrukerne med å identifisere produkter og emballasjematerialer som kan gjenvinnes. Når symbolet vises på et produkt, indikerer det at materialet kan samles inn og behandles for å skape nye produkter, noe som reduserer behovet for jomfruelige ressurser og minimerer avfallet.

Linje

CO2e beregning

En CO2e produktkalkulator utviklet og verifisert av MyClimate, er et av hovedverktøyene for å kartlegge utslipp knyttet til produktene våre. 

 

Les mer
Tom rad
loading symbol