light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

SoliferPolar

SoliferPolar AB, Dorotea

Selskapet SoliferPolar er en sammenslåing av det finske selskapet Solifer og det svenske selskapet Polar. I den svenske kommunen Dorotea har selskapet Polar bygget campingvogner siden 1964.

Polar-logga.jpg

Kundens utfordring

Fronten og bakstykkene på de nye Polarvognene er laget av ABS-plast. Disse er også reservedeler som kan bestilles fra lageret i Dorotea for levering til ulike samarbeidspartnere og serviceverksteder. Leveransene har tidligere foregått ved at man har bygget en støtteramme av tre for hånd og deretter satt bølgepappemballasjen rundt dette på reservedelslageret. Et kostbart og tidkrevende arbeid.

Linje

Boxons løsning

I starten av prosjektet ble det konstatert at plastdetaljene hadde nesten identisk bredde. Dybden på produktene skilte heller så mye. Det som hadde større variasjon var produktenes høyde. Derfor ble det skapt en emballasjeløsning – en skuff med teleskopfunksjon. Esken består av to halvdeler som passer i hverandre. På den måten passer emballasjen til hele bredden av produkter som Polar sender.

Den ytre skuffen ble også en naturlig plass å bære frem Polars logo: POLAR Made In Norrland.

Linje

Samarbeidet

Samarbeidet mellom SoliferPolar og Boxon begynte allerede i 2006, og vi har fortsatt å effektivisere og utvikle emballasjeløsninger sammen siden den gang. En langsiktighet som gir plass til kreativitet, og begge parter er fornøyde.

Erik Sundin på SoliferPolar:

quote_37x26.png Nå pakker vi mer enn dobbelt så raskt til under halve kostnaden. Hva annet er det å si?

quote_37x26.png Gode resultater faller ikke fra himmelen. De kommer fra et felles engasjement der ideer kan diskuteres og undersøkes. Dette hadde ikke vært mulig uten det engasjementet som personalet på SoliferPolar har vist, avslutter Mikael Karlsson, Account Manager i Boxon.

 

Kontakt oss
Les flere kundecase
Linje
Tom rad
loading symbol