light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Om oss

Skreddersydde e-handelsesker

To skreddersydde e-handelsesker styrket Skapamers varemerke på en bærekraftig måte.  

Skapamer.se er en av Sveriges største og mest populære nettbutikker for hobby og håndverk. Butikken ble grunnlagt 2010 og har alt for de som elsker å skape og pusle. Skapamer.se har et bredt sortiment til både store og små til svært fordelaktige priser.  

Skapamer.se og Boxon har samarbeidet siden 2018.  

skapa,mer-logga.jpg

Linje

Kundens utfordring og samarbeidet med Boxon 

Når Skapamer traff Boxon for fire år siden, trengte de fremfor alt hjelp til å finne en mer effektiv måte å pakke på. Mange av varene deres hadde spesielle behov for hvordan de skulle pakkes, noe som gjorde arbeidet veldig tidkrevende og heller ikke spesielt ergonomisk for de ansatte som pakket. 

quote_37x26.pngVi begynte å snakke om en løsning sammen med Henrik i Boxon. Vi sørget også for å engasjere medarbeiderne våre, og vi lot dem komme med innspill og ønsker til hvordan pakkeprosessen kunne forbedres." - Sebastian Godoy, lagersjef i Skapamer.

Sammen med Skapamer tok Boxon en titt på prosessen ved de ulike pakkestasjonene. Begge partene var enige om at det fremfor alt ble brukt for mye tid på selve pakkingen samt at materialsvinnet var unødvendig stort. Videre ble det uttrykt et ønsket om å få til en løsning med en bærekraftig og miljøvennlig tenkemåte – både ved pakking og ved levering av produktene. 

Linje

Slik løste Boxon utfordringen 

To ulike emballasjeløsninger ble skreddersydd for Skapamer: en funksjonseske og en e-handelseske LM – begge med Skapamers egen logo. 

Funksjonsesken, som er laget for å enkelt tilpasses størrelsen på varen, ga mulighet til å pakke mange ulike typer varer i én eske. Den smidige teipremsen fjernet dessuten momentet med manuell teiping.  

E-handelsesken LM er laget for enkelt å kunne brettes fra ett stykke bølgepapp til en ferdig, godt lukket eske uten behov for ytterligere lukking. Esken passet perfekt til Skapamers utvalg av mindre varer. Denne emballasjen etterlater så godt som intet bølgepappsøl. 

Før hadde Skapamer noen vanskelige rutiner i pakkelokalet. Også dette kunne Boxon hjelpe til med. Nye, mer ergonomiske og effektive prosesser og rutiner samt et nytt prosesskjema hjalp Skapamer til å rekordøke antallet pakker/dag, fra 120 pakker per dag/person til 131.  

E-handelsesken
Linje

quote_37x26.pngVi vil fremfor alt løfte samarbeidet, lydhørheten og kommunikasjonen som har vært enestående fra begynnelse til slutt. Henrik og Boxon har virkelig lyttet til våre behov, kommet med kreative med forslag til løsninger og ideer som alle har generert verdi for Skapmer. At vi dessuten har fått varemerket vårt og logoen på eskene våre, var prikken over i-en og har skapt merverdi for kundene våre" - Sebastian Godoy i Skapamer.

Linje

Hva med bærekraft?  

I tillegg til den kraftige reduksjonen av bruken av tape og bølgepapp, førte de nye løsningene til at fraktvolumet ble redusert både internt og eksternt. Ettersom funksjonsesken kan tilpasses størrelsesmessig, fylles den alltid på beste måte med ett eller flere produkter. Dette medfører at minimalt med luft sendes. Størrelsesmessig mindre pakker medfører mindre fraktvolum eksternt og også internt, ettersom flere esker får plass i oppbevaringsboksene under pakkeprosessen. 

Videre er begge eskene laget av FSC-sertifisert bølgepapp som er mer miljøvennlig.   

Boxon rådet Skapamer til å planlegge leveransene fra flere ganger i uken til én gang i uken for å redusere miljøpåvirkningen, noe de også implementerte. 

E-handelsesken LM
Tom rad

quote_37x26.pngVi hadde aldri kunnet drive et så vellykket prosjekt uten så mye engasjement, så god kommunikasjon og så mye lidenskap fra teamet og personalet i Skapamer. Det gjorde hele forskjellen, og det gjorde det lettere for meg å hjelpe dem til å identifisere sine behov og implementere de beste løsningene. Det gjorde også jobben min så mye morsommere og mer tilfredsstillende. Drømmekunde!" - Henrik Wickström, Account Manager i Boxon.

Tom rad
Les flere kundecase
Les flere kundecase
Linje
loading symbol