light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Om oss

Industri

Med lang erfaring fra produksjonsindustri vet vi at det finnes både komplekse og spesifikke utfordringer for de ulike industrisektorene. Verdikjeden for industrielt utstyr blir stadig mer global og kjennetegnes ved en komplisert logistikk som påvirker både emballasjen og merkingen.

I kominasjon med trusselen fra piratkopierte produkter som fører til tapt salg, økte krav til bærekraft, digitalisering av ulike forretningsprosesser og automatisering av lagerfunksjoner, innebærer det at de fleste industribedrifter trenger nye strategier og investere i innovasjon når det gjelder produktutvikling, nye forretningsmodeller, varemerkearbeid og bærekraft. Det er her Boxon kommer inn i bildet.

Forfalskninger er et voksende problem

De voksende problemene med forfalskede komponenter og produkter samt manipulering og etterfylling av originalprodukter påvirker eksempelvis tilliten til OEM-produserte produkter og de bakenforliggende varmerkene negativt. Derfor tilbyr vi en rekke intelligente emballasjekonsepter som er utviklet for å øke verdien for deg og dine kunder.

Emballasjekonsepter med komplette produktløsninger

Våre emballasjekonsepter inneholder komplette produktløsninger, av og til med spesifikk design og konstruksjon som blant annet sikrer pakke- og logistikkapasiteten. Vi tilbyr ulike etikett- og merkeløsninger som innebærer at du kan levere effektive ekthetsbevis og tilby beskyttelse mot manipulering. Dessuten kan de brukes for sporbarhet samt å redusere kompleksiteten i leveringskjeden.

Emballasjeflyten i bedriften kan effektiviseres med kundeunik ordreplattform, lagerhold for "Just-in-time"-leveranser, globale leveranser med lokal produksjon og en rekke tilpassede automatiseringsløsninger som letter hverdagen.

Bulkhåndtering

Med mer enn 30 års erfaring og en stor internasjonal kundebase har vi utviklet en profesjonell bulkhåndtering for mange kunder innen industrisektoren. Som europeisk markedsleder utvikler vi innovative emballasjeløsninger hver dag som vi skreddersyr individuelt for våre kunders behov.

Med omfattende kunnskap, profesjonalitet, erfaring og global produksjon blir vi en pålitelig partner for transportkjeden innen bulkhåndtering. Store, tunge volumer som skal transporteres trygt, sikkert og bærekraftig i henhold til lover og regelverk som stiller enormt høye krav til kvalitet til den minste spesialsydde søm. Det er dette bulkhåndtering handler om.

Tom rad

Les om prosjekter med våre kunder

Emballasjeløsning for medisinsk utstyr

Emballasjeløsning for medisinsk utstyr

Boxons tekniske team laget pakkeløsningen for utstyret gjennom integrert analyse.

Les mer
Emballasje for Volvo

Volvo Cars

Om lag 2 år før produksjonsstart av et nytt motorprogram starter utviklingen av emballasjekonseptet.

Les mer
Trykt emballasje for Alfa Laval

Alfa Laval

Med de mange enhetene innenfor Alfa Laval har det vært en utfordring å holde emballasjesortimentet sammen med et tydelig enhetlig preg.

Les mer
Tom rad
loading symbol