light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Retningslinjer for varslere Boxon

Hvorfor varsling?

I Boxon* streber vi etter å ha en åpen og transparent arbeidsplass, der misforhold ikke skal forekomme. Ved å gi deg muligheten til å varsle, opprettholder vi det sammen. Vi bruker Visslans varslingskanal som sikrer din anonymitet og høy sikkerhet, og som du kan nå ved å klikke her: https://boxon.visslan-report.se/#/?lang=en.

Hvem kan rapportere?

Forenklet kan du melde fra om kritikkverdige forhold dersom du er eller har vært aktiv i Boxon. Hvis du er usikker, oppfordrer vi deg til å lese mer i våre retningslinjer for varsling.

Hva kan rapporteres?

Vi oppfordrer deg til å varsle ved mistanke om et misforhold av allmenn interesse i bedriften. Hvis du er usikker, oppfordrer vi deg til å lese mer i våre retningslinjer for varsling. Du trenger ikke bevis for mistanken, men alle meldinger må sendes inn i god tro.

Hvordan håndteres rapportering?

Rapportering håndteres konfidensielt. Alle personopplysninger uten relevanse vil bli slettet, og saken vil kun bli lagret så lenge det er nødvendig.

Har du flere spørsmål?

Hvis du vil vite mer om vår håndtering av varslingssaker, personopplysninger eller arbeidsmiljøspørsmål, kan du lese følgende dokumenter:

- Fullstendige retningslinjer for varsling
- Personvern

*Boxon = Boxon Group AB, Boxon AB, Boxon AS nr, Boxon A/S Dk, Boxon Oy, Boxess, Boxon GmbH, Boxon SARL, Boxon Tech AB, Boxon Shanghai

loading symbol