light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.4/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Etiketter & Sporbarhet

Vi har etikettløsningen for deg! 

Etiketter gir ubegrensede muligheter til å eksponere varemerket gjennom hele emballasjeflyten. Utnytt dem smart og kreativt, så blir eksponeringen uendelig mye større. 

En etikett har mange funksjoner. I tillegg til tiltalende design bør den også inneholde intelligent informasjon som gir logistiske fordeler og gjør produktet sporbart. Den bør også være gjennomtenkt fra et kostnadsperspektiv og ha som mål å redusere miljøbelastningen. 

Vi tilbyr løsninger innen alt fra små, enkle etiketter til globale helhetsløsninger for etiketthåndtering.

designa etiketter
Linje
PreviewImage

Etiketter 

Etiketten er en viktig del av varemerket! Du kan profilere og styrke varemerket ditt gjennom unik design på emballasjen. Etiketter har ulike formål avhengig av hvilket produkt de er ment å sitte på. 

Fordeler ved å velge oss 

Vi kan hjelpe deg med å finne riktig type etikett til din bedrift uansett hvilken bransje du er i, og hvilken type etikett du trenger. Vi tilbyr alle typer etiketter, f.eks. vaskeanvisninger, utrykte etiketter og designede etiketter i flerfarge. En fordel er at vi dessuten har mulighet til å hjelpe deg hele veien, fra idé og design til produksjon. 

 

Les mer
Linje

Sporbarhet 

Uansett hvilken bransje du tilhører, utarbeider vi løsninger som gjør at produktene kan spores fra produksjon og bestilling hele veien via forhandler til sluttkunde. Hele tiden med mulighet for å justere produktinformasjonen før printstart.  

Du får en rask, fleksibel og holdbar helhetsløsning. 

 

Les mer
Linje

Programvareløsninger 

For å gjøre det enkelt for deg som kunde å bestille og håndtere dine etiketter, tilbyr vi smarte programvareløsninger. Med dem kan du som kunde skrive ut produktinformasjon på rett etikett, på rett tidspunkt, i rett antall og for rett leverandør. 

 

Les mer
Linje

Etikettskrivere og inline-merking 

I sortimentet vårt finner du etikettskrivere som er tilpasset de fleste behov og miljøer. Vi leverer alt fra enkeltskrivere til komplette systemer med f.eks. avansert rapportering til forretningssystemer. 

Vi er en av de mest komplette leverandørene innen inline-merking. Med integrerte merkings- og etikettmaskiner kan vi gi dere et fullt integrert system som merker produkter, emballasje og transportpaller i produksjonslinjen. 

 

Les mer
Linje
Tom rad
loading symbol