light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Hvordan reduserer du materialforbruket?

Å gjennomgå rutinene dine er alltid en god idé!

I dag velger flere bedrifter å gå gjennom prosessene sine fordi de innser viktigheten av å prøve å spare både tid og penger.

Ved å jobbe for å redusere materialforbruket ditt kan du som bedrift både redusere kostnadene og effektivisere prosessene dine. Samtidig kan det hjelpe deg å jobbe for et mer bærekraftig miljø.

Hvordan redusere materialforbruk
Linje

Hva kan du gjøre for å endre forbruket av materialet ditt?

Det første du kan gjøre er å se på å optimalisere selve emballasjen. Hvis du designer emballasjen etter ditt produkt, minimerer du materiale som er overflødig. Dette gir deg ikke bare en reduksjon i unødvendig materiale, men det påvirker også dine transportkostnader og plassbehov. Forsøk å unngå emballasje som er for stor for produktet, og prøv å velge emballasje som er så kompakt som mulig. Det er imidlertid viktig at det er uten at du risikerer sikkerheten ved produktets leveranse.

Det neste trinnet er å gå gjennom pakkeprosessen. Jo mer komplekse pakkemetodene dine er, desto større er risikoen for at du bruker mer materiale enn det som faktisk kreves. Ved å forenkle pakkeprosessen din kan forbruket av materialer reduseres samtidig som du blir mer effektiv.

Tom rad

Å ha et godt samarbeid med din leverandør kan være avgjørende når det gjelder å optimalisere emballasje og prosesser. Ta et møte med leverandøren din og diskuter med dem for å gjennomgå dine emballasjeløsninger og prosesser. Undersøk muligheter som reduserer mengden materiale eller hvilke bærekraftige alternativer som finnes.

Dine ansatte er nøkkelen til suksess når det gjelder å implementere en god og effektiv pakkestrategi. For å kunne redusere materialforbruket er det nødvendig at dine ansatte har riktig kunnskap. Fokuser på å lære opp dine ansatte om viktigheten av å redusere materialforbruk og hvilken påvirkning dette kan ha på miljøet.

Linje

Ved å bruke disse alternativene kan du sikkert finne deler du kan utvikle for å komme videre i prosessene dine samtidig som du reduserer materialforbruket. Denne effektiviseringen vil da hjelpe deg både å spare tid, penger og ta vare på miljøet.

 

Kontakt oss
Vår nettbutikk
Tom rad
Linje
loading symbol