light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Vårdväskan

30% mindre materiale med FSC-sertifisert bølgepappeske

Vårdväskan er en leverandør av produkter til virksomheter innen helse- og sykepleie som streber etter å forbedre fokus på bærekraft og effektivisere sine emballasjeprosesser.

Vardvaskan_litenLogo.jpg

I sin søken etter en løsning som var i tråd med deres miljømål, vendte Vårdväskan seg til Boxon. Ved implementering av Boxons FSC-sertifiserte bølgepappeske reduserte de materialbruken med 30%, noe som førte til en betydelig årlig reduksjon i både vekt og miljøpåvirkning.

E-handelseske med logo
Linje
E-handelsposer Vårdväskan

Senker sitt CO2-utslipp med 95% resirkulert materiale

Vårdväskan byttet også ut sine e-handelsposer, som hovedsakelig var laget av jomfruelig materiale, med poser laget av 95 % resirkulert materiale. Denne overgangen bidro ikke bare til en markant reduksjon i forbruket av ny plast, men også til en betydelig reduksjon i CO2-utslippene.

Foruten de miljømessige fordelene førte den nye emballasjen til forbedret operasjonell effektivitet og sparte verdifull arbeidstid årlig. Vårdväskan kan nå stolt vise frem sitt engasjement for bærekraft gjennom emballasje som er i tråd med selskapets etiske retningslinjer.

Linje

Smart emballasjeløsning og fornyet design

En annen utfordring var å overbevise Vårdväskan om å gi slipp på sine tidligere fargerike esker til fordel for et mer tilbakeholdent design. Vårdväskan understreket sine krav til en eske som var lett å pakke og som hadde en fordelaktig pris. Prosjektet resulterte til slutt i en vellykket løsning som begge parter er fornøyde med, og som Vårdväskan gjerne forteller om.

quote_37x26.png Vi er virkelig fornøyde med vår nye emballasjeløsning og den nye brandingen på vår emballasje. Boxon har vært svært hjelpsomme gjennom hele prosessen og har bidratt med sin ekspertise for å finne den beste løsningen for våre behov," sier Sebastian Gustafsson, markedsansvarlig hos Vårdväskan.

 28 / 5 000 e-handel esker forskjellige design Vårdväskan

quote_37x26.png Samarbeidet med Vårdväskan er utviklende og fokuserer på løsninger. Vi arbeider tett sammen for å optimalisere emballasjene for deres virksomhet," legger Jasmin Rönn, Account Manager hos Boxon, til.

 

Kontakt oss
Tom rad
Linje
loading symbol