light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Vår bærekraftstrategi

En ny bærekraftstrategi er utviklet med tre hjørnesteiner i fokus:

  • Bærekraftige emballasjeløsninger
  • Sirkulært og klimanøytralt
  • Rettferdighet og likestilling

Vår langsiktige bærekraftagenda forsterkes gjennom disse hjørnesteinene, og dette utgjør grunnlaget for Boxon Groups veikart for å nå målene for 2023.

 

Eske med Boxon logo hvit
Linje
Eske med snor - slitesterk emballasje

Bærekraftige emballasjeløsninger

Vår oppfatning er at bærekraftig emballasje skal være fornybar, gjenbrukbar eller resirkulerbar for å sikre at emballasjematerialet gjenvinnes på slutten av levetiden.

  • Vi designer for sirkularitet
  • Vi tilbyr en rekke bærekraftige produkter, tjenester og emballasjemaskiner
  • Vi beregner CO2, måler andel gjenvunnet materiale og FSC per produkt – implementering pågår
  • Vi optimaliserer for bærekraftig logistikk
  • Vi tilbyr lokal og regional produksjon nær deg
Linje

Sirkulært og klimanøytralt

Boxons ambisjon er å bli sirkulært og klimanøytralt, noe som bygger på at vi utvikler flere bærekraftige emballasjeløsninger, bruker bærekraftige materialer og forbedrer ressursgjenvinningen samtidig som virksomheten vokser.

Å bekjempe klimaendringer er et viktig fokusområde for Boxon, og vi er engasjert i Parisavtalen med mål om å begrense den globale oppvarmingen til 1,5 °C sammenlignet med førindustrielle nivåer. I 2022 skrev Boxon under på Science Based Target-initiativet (STBi).

Et annet fokusområde er sirkularitet, der ambisjonen er å holde materialer, produkter og tjenester i omløp så lenge som mulig. Vi fokuserer på tre områder innen sirkularitet: Reduce, Reuse og Recycle.

Linje

Rettferdighet og likestilling

Vi arbeider aktivt  med menneskerettigheter og arbeidsrett, etikk, bærekraftig forsyningskjede og å sette opp et rammeverk for bærekraft og policyer.

Vår ambisjon er å bidra fullt ut til rettferdighet og likestilling i hele verdikjeden ved å respektere og fremme menneskerettigheter. Vi arbeider aktivt med arbeidsrett og menneskerettigheter, etikk og bærekraftig forsyningskjede.

Å ta ansvar, være inkluderende og gjøre etiske forretninger er strategisk viktig for Boxon. Dette inkluderer tiltak for å sikre ansvarlige rekrutteringsrutiner, stabilt og forutsigbart arbeid og skape sikre og styrkende arbeidsplasser.

Tom rad
loading symbol