light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Good Guys

Etikettgruppene endret Good Guys sin bestillingsprosess.

Med lidenskap og kreativitet innenfor sitt felt, begynte Good Guys sin reise allerede i 2013. I 2017 åpnet de dørene til sitt eget bryggeri i sentrale Karlstad, og senere samme år åpnet de restauranten Taproom Good Guys Beer & Pizza.

 

Linje

Utfordring

Good Guys trengte en leverandør som kunne jobbe raskt, samtidig som de var åpne for å løse nye behov på kort varsel.

Da de senere utviklet tilbudet til å sette bedriftsetiketter på drikkevarene, trengte de også hjelp til å løse hvordan de kunne bestille riktig volum av etiketter.

Samarbeidet

Samarbeidet mellom Good Guys og Boxon har vart siden 2017, og vi har vokst sammen i løpet av tiden etter hvert som kunden har vokst og har fått større behov for etiketter.

Sammen har vi utarbeidet en rutine som fungerer for begge parter, der kundens behov og ønsker med korte leveringstider oppfylles.

quote_37x26.png Samarbeidet med Boxon har vokst over tid, og sammen har vi funnet løsninger på alle problemstillingene. 100 % problemfritt." sier Steven Hasselblad i Good Guys. 

 

Linje

Boxons løsning

Gjennom tester utviklet vi en grunnetikett til Good Guys som oppfyller deres krav til god kvalitet. Blant annet trengte de etiketter som var avtagbare.

For å løse etterspørselen etter bedriftsetiketter, jobbet vi sammen for å finne en løsning med ulike etikettgrupper. I gruppene ligger riktige volumer og priser klare, noe som forenkler bestillingsprosessen for Good Guys. Innenfor de ulike etikettgruppene kan man deretter kombinere ulike layouter, noe som forenkler prosessen ved bedriftsetiketter, siden volumet varierer per enkelt layout. 

Linje

quote_37x26.png Vi har et godt og nært samarbeid der vi utvikler oss og vokser sammen. Når det kommer til nye ideer, brainstormer vi sammen for å få frem det beste resultatet. Våre ledeord har alltid vært at vi skal jobbe med åpenhet og ærlighet mot hverandre, for på den måten oppstår det ingen misforståelser", sier Madelene Tinebo, Account Manager i Boxon.

quote_37x26.png Gode ideer til hvordan vi kan utvikle produktene våre og eventuelt skifte dem ut etter hvert som tidene endrer seg. 

Et kompliment til Thomas i prepress for hans samarbeidsvillighet og øye for detaljer. Et ekstra stort kompliment til Madde, vår selger, som vært utrolig hjelpsom, rask med tilbakemeldinger og alltid holder det hun lover. En selger som bryr seg om kunden og alltid er ærlig. Veldig verdsatt.", sier Steven Hasselblad i Good Guys. 

 

Kontakt oss
Les flere kundecase
Linje
Tom rad
loading symbol