light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Automatiseringsløsninger 

Vi hjelper dere med å finne den rette automatiseringsløsningen!

Når vi ser på å effektivisere pakkeprosessen med kundene våre, analyserer vi den aktuelle situasjonen. Vi analyserer både på inngående og utgående flyt i virksomheten. Hvor er flaskehalsene, hvilke arbeidsmomenter bør unngås, hvordan ser det generelle arbeidsmiljøet ut og finner vi de største effektiviseringsmulighetene?

Våre eksperter hjelper dere med å finne automatiseringsløsninger til hele pakkeprosessen – alt fra pakking til sortering, inline-merking, programvareintegrasjon og materialhåndtering.

 

Kontakt oss
Linje

Hvilke utfordringer har dere?

Håndterer dere store mengder gods i ulike størrelser og ønsker å redusere lagerhåndteringen av emballasje? Er dere en raskt voksende nettbutikk som ønsker å beskytte emballasjen mot smuss, fukt, støv og skader, samtidig som dere får en visuell og tiltalende emballasje som sluttkunden setter pris på? Håndterer dere følsomme produkter som må pakkes sikkert og kondensfritt? Vi har erfaring med automatiseringsløsninger i de fleste bransjer.

Vi kan hjelpe dere med å identifisere utfordringer og forebygge og forutse fremtidige logistikkproblemer. Gjennom en grundig gjennomgang av deres produksjons- og logistikkforhold – produkter, inngående og utgående flyt, arbeidsprosesser, merkevarekrav og forventninger.

Linje

Vi hjelper dere med helheten

Behovet for automatisering kan variere avhengig av bransje og størrelsen på virksomheten. Vi hjelper til med helheten og kan tilby alt fra helhetlige løsninger til enkeltmaskiner innen alle bransjer. Ingen bransje er fremmed for oss, og ingen er for store eller for små.

Se eksempler på automatiseringsløsninger innen netthandel.

 

Linje
Tom rad
loading symbol