Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Boxon blogg - Artikler, tips og råd innen emballasje

Velkommen til Boxons blogg!

Her finner du interessante artikler, tips og råd som angår alt i vårt tilbud;  fra enkel pakking og emballasje til design, konstruksjon og logistikk.

Vi er eksperter på å finne innovative og bærekraftige løsninger innen emballasje, og vi tilbyr et bredt spekter av produkter. Hvis du har spørsmål eller fungeringer, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Håper du finner inspirasjon og nyttig informasjon her på bloggen vår!

Linje
Tom rad

Bærekraftig emballasje – en måte å jobbe mer miljøbevisst på.

Ved å bruke bærekraftig emballasje kan din bedrift beskytte naturen samtidig som den er et viktig aspekt for ditt miljøarbeid.

Vi har listet opp 5 grunner til at det kan være viktig for din bedrift å velge bærekraftig emballasje.

 

Les innlegget
Linje
Tom rad

Hvordan påvirker emballasjen merkevaren din?

Viktigheten av en virkningsfull emballasje - Førsteintrykket er avgjørende 

Emballasjen er ofte det første som er synlig, og det er derfor viktig at den gir et positivt bilde og gjenspeiler merkevarens image og verdier. Et gjennomtenkt emballasjedesign kan være avgjørende for å vinne kundens tillit og lojalitet. 

 

Les innlegget
Linje
Tom rad

Tapeguiden

Det kan være vanskelig å finne riktig tape til riktig formål. Det er mange forskjellige taper å velge mellom, og det kan være vanskelig å vite hvilken som passer best for dine behov. Derfor har vi i Boxon laget en guide som hjelper deg med å finne riktig tape. Les videre for å lære mer om hvordan du kan velge riktig tape for dine spesifikke behov.

 

Les innlegget
loading symbol