Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Boxon Tech

En innovativ partner

Boxon Tech, som er en del av Boxon Group, er først og fremst rettet mot bilindustrien og tilbyr kostnadseffektive og miljøvennlige emballasjeløsninger. Gjennom grundig analyse av leverandørkjeden kombinert med bruk av sprøytestøpt plastteknologi på en kreativ måte, kan vi i samarbeid med våre kunder utvikle produkttilpassede trau som brukes som engangs eller returemballasje. I og med at trauene tilpasses spesifikt for de ulike kjøretøyene, kan vi øke fyllingsgraden på hver pakket pall og dermed redusere transport- håndterings- og lagringskostnadene.

Løsningen består i hovedsak av to deler: effektiv, produkttilpasset emballasje og et helhetlig ansvar overfor kundene gjennom et oppbygd gjenvinningssystem. Trauene produseres i et rent produksjonsmiljø og plasten kan gjenbrukes via et utbygd gjenvinningssystem.

Sprøytestøpt emballasje bidrar til mer miljøvennlige leveranser

Det er ingen tvil om at alle bedrifter, organisasjoner, forbrukere, enkeltpersoner må bidra til mer miljøvennlige løsninger. Det finnes mange tilnærminger, og ved å utfordre tradisjonelle alternativer åpnes nye muligheter.

Det blir stadig viktigere at forretningspartnere er innovative og er opptatt av å drive utvikling mot miljøvennlige alternativer. Miljø er komplekst, og vi er alle avhengige av å ta ansvar innenfor vår egen nisje.

MolanderTech

Siden mange år har vi et dypt etablert samarbeid med MolanderTech. Selskapet gir kontinuerlig våre kunder vinnende emballasjeløsninger ved å implementeres i deres forsyningskjede.

molandertech-265-logo.jpg

Vi utfordrer emballasjestandarden

Vi når utenfor grensene når vi våger å utfordre og stille spørsmål. Det er også slik vi utvikler oss. I løpet av de siste 10 årene har vi utfordret emballasjestandarden i bilindustrien i Europa. Med formsprøytede trau beskyttes motorkomponenter samtidig som logistikken effektiviseres i varestrømmen mot fabrikkene. Ved å stille spørsmål om standarden finnes det store innsparinger innen transport-, emballasje- og håndteringskostnader.

Med konseptet Frame tray har vi mange gode eksempler på at vi har halvert antall komplette paller i forsyningskjeden. Her tas fullt ansvar gjennom hele varekjeden, fra produksjon i et rent miljø til levering til underleverandører over hele verden.

«Vi leverer innovative emballasjeløsninger som utgjør en stor forskjell i forsyningskjeden»

Vi har gått fra en nisjepreget idé til virkelig å kunne bli en partner sammen med de større produsentene innen bilindustrien. Vi bekrefter stadig vår posisjon gjennom å levere kostnadsbesparelser for våre kunder og dermed skape langsiktige relasjoner som er fordelaktige for begge parter.

Ta kontakt med oss for mer informasjon

Tobias Rasmusson
General Manager

phone-icon.png  +46 (0)70 7187501

mail-icon.png tobias.rasmusson@boxon.com

Christian Dahlstedt
Key Account Manager

phone-icon.png +46 (0)73 3038741

mail-icon.png christian.dahlstedt@boxon.com

Suzana Lena
Customer Support

phone-icon.png +46 (0)72 9680794

mail-icon.png suzana.lena@boxon.com

Tom rad

Les mer

arbeidsprosess-frame-tray

Vår arbeidsprosess

Med mange års erfaring kan vi sikre den rette løsningen gjennom vår arbeidsprosess.

Emballasjeløsninger i Frame tray

Emballasjeløsninger

Våre emballasjeløsninger består Frame trays, Special trays og Bokser og paller.

miljøvennlig-frame-tray-prosess

Miljøvennlig engangssystem

Frame tray-systemet er basert på et lukket forløp av materiale.

effektivisering-frame-tray

Effektiviseringsmuligheter

Vi kan dokumentere betydelige besparelser i logistikkflyten, med opptil 50 %.

Tom rad
loading symbol