Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Bærekraftige produkter og tjenester

Vårt tilbud består av ulike materialer som oppfyller kundenes behov. Boxon jobber aktivt for å utvikle og fremme bærekraftige initiativer, med ambisjonen om at den ansvarlige livssyklusstyring av produktene skal verdsettes av kundene våre. I 2020 fortsetter vi å se gode resultater på initiativene våre, og vi fortsetter å utvikle nye løsninger og tjenester som har en positiv innvirkning på miljøbalansen til kundenes produkter. Disse kommer i tillegg til andre miljøvennlige produkter og materialer fra den eksisterende serien. På denne måten bidrar vi til reduserte CO2-utslipp, og vi forbedrer livssyklusen til emballasjen.  

Alle produktene er tilgjengelige som standard, men kan også tilpasses og produseres som designemballasje.

CO2 nøytral
Linje
csr green

Bærekraftige produkter

Vi legger stor vekt på ansvarlig skogsforvaltning, som du for eksempel kan se på FSC-merket på enkelte produkter. For noen av plastproduktene våre bruker vi allerede fornybare råmaterialer i produksjonen, som f.eks. grønn PE laget av sukkerrør, som kan resirkuleres uten å slippe ut skadelige stoffer. Vi tilbyr også emballasje laget av resirkulert PET, og bidrar dermed til å hindre havforurensingen i Indonesia. 

Å tilby våre kunder et bærekraftig produkt er viktig både fra et miljø- og forretningsperspektiv. Vi baserer definisjonen vår på tre viktige aspekter; økonomi, samfunn og miljø. 

 

Les mer
Linje

Bærekraftige tjenester

Der CO2-utslipp i produksjonen ikke kan unngås helt, prøver vi å kompensere for dem. Derfor tilbyr viklimanøytral emballasje som du kan bruke til å støtte et klimavernprosjekt i Tanzania sammen medoss. 

Ved å gjenbruke PET til produksjon av store sekker forhindres forurensning i havet og FIBC-ens karbonavtrykk holdes lavt. Samlet sett har R-PET Big Bags flere positive effekter på miljøet.

 

Les mer
Gjenbruk av plastflasker
Linje
Tom rad
loading symbol