Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Sertifiseringer

Vi i Boxon er utrolig fokusert på et målbevisst miljøarbeid. Et arbeid som spenner over hele produktenes livssyklus – fra leverandør til sluttbruker.

ISO-sertifiseringer

Vårt miljøstyringssystem er sertifisert ifølge ISO 14001:2015 og vår miljøpolicy bygger på at våre produkter skal være de miljømessig beste. Synspunktet medfører også at vi prioriterer leverandører som deler vår oppfatning. Målsetningen er blant annet at produktene skal kunne gjenvinnes og de skal ikke inneholde freon og klor. Våre selgere skal kunne gi deg korrekt veiledning om produktenes funksjon i kombinasjon med bra miljøvalg.

Vi er medlem av Grønt Punkt, ordningene for innsamling og gjenvinning av brukt emballasje.

gront-punkt.jpg

For å være sikre på at vår kvalitet holder det nivået vi vil – og den som du har rett til å kreve – har vi i mange år drevet et målbevisst kvalitetsarbeid. I dag er vi sertifisert ifølge ISO 9001:2015, som sikrer at vi holder en gjennomgående høy kvalitet. Med kvalitetssystemet vel integrert i hele virksomheten får vi kontroll over det som kan forbedres ytterligere. Ikke bare når det gjelder forpakningsløsninger. Også leveringssikkerhet, kommunikasjon og rådgivning blir konstant forbedret for at du som kunde alltid skal få høyeste kvalitet i all kontakt med oss.

FSC sertifisert produksjon

Boxon Produktion AB har oppnådd et FSC sertifikat. 

FSC er en uavhengig og ikke-statlig organisasjon grunnlagt for å fremme en ansvarsfull forvaltning av verdens skog.  

Med dette sertifikatet kan vi garantere at våre etiketter og produksjonsvirksomhet oppfyller FSC standarder.   
Etiketter med FSC merking garanterer at produksjonen kommer fra en skog som forvaltes ansvarlig.

REACH- og RoHS-erklæringer

Her kan du laste ned REACH- og RoHS-deklarasjonene. Erklæringene er på engelsk.

 

CSR fokus

Vår forretningsidé og våre strategier skal støtte et godt miljøarbeid og sosialt ansvar.

Kvalitet & Miljø

Miljøaspektet er integrert i Boxons virksomhet. Gjennom miljøplaner og systematisk arbeid oppnås stadige forbedringer på disse områdene.

Sosialt ansvar

Vår virksomhet bygger på god etikk og stor respekt for alle individer så vel innenfor bedriften som for eksterne kontakter.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

*=obligatoriske felter

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*