Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Sertifiseringer

Vi ønsker å tilby kundene våre full åpenhet. Derfor gir vi deg sertifikater som bekrefter samsvar med bestemte forskrifter. I tillegg gjennomgår vi jevnlige vurderinger på ulike områder, som deretter sertifiseres av uavhengige tredjeorganisasjoner. I denne sammenhengen fornyer vi våre ISO14001- og ISO9001-sertifiseringer på årlig basis, som en del av kvalitetsstyringen. 

Når det gjelder CSR-prestasjonen vår, gjennomfører vi en årlig vurdering med Ecovadis. Ecovadis er en plattform for pålitelige CSR-vurderinger, som tar hensyn til sektoren, størrelsen og den geografiske plasseringen til hvert selskap. Den tilbyr forretningspartnere en transparent utveksling innenfor området samfunnsansvar. 

Bærekraftsattest

Vi leverer selvsagt også produktrelaterte sertifikater til kundene våre. Dette inkluderer for eksempel godkjenning av emballasje for mat eller farlig gods, samt vår bekreftelse på samsvar med REACH/ROHS-forskriftene.  

Les mer om våre sertifikater, medlemskap og priser. 

Linje
ISO Sertifikat

Kvalitetsstandarder  

Vi kjenner og forstår våre kunders spesifikke kvalitetskrav, og vi krever av oss selv de høyeste standardene for kvalitetssikring. Vi sikrer overholdelse av disse standardene både for kvalitet og miljø via sertifiserte styringssystemer. 

 

Les mer
Linje

Ecovadis

Hvert år vurderer Ecovadis Boxons CSR-prestasjon (Corporate Social Responsibility). Ecovadis tilbyr leverandører og innkjøpere en plattform for effektiv utveksling av CSR-data. Formålet med Ecovadis-metodikken er å måle kvaliteten på et selskaps ledelsessystem for bærekraft gjennom sine retningslinjer, handlinger og resultater.

Les mer
Ecovadis sertifisering
Linje
FSC sertifisert

FSC sertifisert produksjon

Med sin nye FSC-godkjenning blir Boxon Produktion AB en av de første etikettprodusentene i Norden med sertifisering av produktene sine.

Ved å kjøpe FSC-sertifisert papir og bølgepapprodukter velger du en forsvarlig forvaltning av skogressursene

Les mer
Linje

CO2 Neutral Website sertifikat

Dette sertifikatet bekrefter herved at Boxon AB er deltaker i ordningen for CO2 nøytrale hjemmesider. Dette betyr at CO2 utslipp fra både nettsiden og brukere av nettsiden, er nøytralisert gjennom målbare CO2-reduksjoner.

 

 

Les mer
Linje
Tom rad
loading symbol