Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Kvalitetsstandarder

Vi kjenner og forstår de spesielle kvalitetskravene til våre internasjonale kunder og setter oss selv svært høye standarder for kvalitetssikring. Vi bruker sertifiserte styringssystemer for å sikre samsvar med disse standardene for både kvalitet og miljø. 

ISO-sertifiseringer

For å kontinuerlig forbedre kvaliteten på arbeidet vårt, setter vi oss høye standarder. Av denne grunn gjennomgår vi kontinuerlig prosessene våre og overvåker relevante nøkkeltall. Vi er sertifisert i henhold til ISO 9001: 2015  for å sikre at vi konsekvent oppfyller våre høye kvalitetsstandarder og kontinuerlig optimaliserer dem.

Som emballasjespesialist følger vi nøye med på produksjon av produktene våre:  Hvilke optimaliseringsmuligheter finnes det for ressursbruk, brukt energi, produksjonsteknologi og utslipp? Hvordan kan produktene våre brukes på en meningsfull måte når de har oppfyllt formålet sitt? Vi jobber kontinuerlig med nye, klima- og miljøvennlige emballasjeløsninger og fokuserer også på egne aktiviteter. Med vår miljøpolitikk er vi derfor forpliktet til bærekraftig forretningsaktivitet på alle nivåer. Vårt miljøstyringssystem er sertifisert i henhold til ISO 14001:2015  .

Vi er medlem av Grønt Punkt, ordningene for innsamling og gjenvinning av brukt emballasje.

gront-punkt.jpg

For å være sikre på at vår kvalitet holder det nivået vi vil – og den som du har rett til å kreve – har vi i mange år drevet et målbevisst kvalitetsarbeid. I dag er vi sertifisert ifølge ISO 9001:2015, som sikrer at vi holder en gjennomgående høy kvalitet. Med kvalitetssystemet vel integrert i hele virksomheten får vi kontroll over det som kan forbedres ytterligere. Ikke bare når det gjelder forpakningsløsninger. Også leveringssikkerhet, kommunikasjon og rådgivning blir konstant forbedret for at du som kunde alltid skal få høyeste kvalitet i all kontakt med oss.

Produktstandarder

Alle produkter er unike, og alle er verdifulle på sin måte. Det er derfor det stilles veldig ulike krav som produktemballasjen må oppfylle. Felles for dem alle er en høy kvalitetsstandard – en selvfølge hos Boxon, som vi uten unntak bruker på alle våre emballasjeløsninger. Spesielt i næringsmiddel-, kjemisk og farmasøytisk sektorer er det ikke plass til kompromisser. 

Vi kjenner og forstår de spesielle kvalitetskravene til våre internasjonale kunder og setter oss selv svært høye standarder for kvalitetssikring.

  • Regelmessige revisjoner på alle produksjonsanlegg
  • Kontinuerlig optimalisering av produksjonsanlegg og kvalitetskontroll 
  • Kvalitetstesting og -sikring
  • Overholdelse av de strengeste hygienekrav
  • Permanent kontroll av kvalitet og samsvar med standarder
  • Sertifiserte kvalitetsstyringssystemer iht. ISO, HACCP, BRC og GMP 
  • Overholdelse av alle relevante produktstandarder som ISO 21898 eller IEC 61340-4-4

REACH- og RoHS-erklæringer

Her kan du laste ned REACH- og RoHS-deklarasjonene. Erklæringene er på engelsk.

FSC sertifisert produksjon

Boxon Produktion AB har oppnådd et FSC sertifikat. 

Ecovadis

Hvert år får Boxon Ecovadis vurdert sine CSR-resultater (Corporate Social Responsibility).

Sertifiseringer

Boxon er stolt av sitt rykte som et pålitelig og innovativt selskap. Les mer om våre medlemskap, priser og sertifikater.