Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Merking med UV-blekk

Limmareds glasbruk ble grunnlagt allerede i 1740 og er i dag en del av det irske selskapet Ardagh Group. Konsernet er verdensledende innenfor glass- og metallemballasjeløsninger for innenfor forbrukeremballasje. Glassbrukets mest kjente produkt er flaskene for Absolut Vodka.

Ardag-logo2.jpg

Linje

Kundens utfordring

For glassbrukets del var det viktig å få en sporbarhet på hvert eneste glassprodukt uten at merkingen var synlig.

Limmareds glasbruk henvendte seg til Boxon etter et tips fra sitt danske søsterselskap Holmegaard. Det danske selskapet var svært fornøyd med hvordan deres merking fungerte og anbefalte derfor merkeutstyret fra Videojet.

Boxons løsning

Muligheten til å merke med UV-blekk gjorde valget enkelt og til det beste alternativet. For å få til sporbarheten merkes hvert eneste produkt med en dato som forteller når produktet ble produsert og i hvilken linje det ble framstilt i.

Akkurat nå finnes det to linjer som begge har to blekkskrivere. Maskinene kjøres døgnet rundt og har siden starten for ett år siden merket om lag 200 millioner glassflasker og annen glassemballasje.

quote_37x26.png De har gått uten problemer og det eneste vedlikeholdet som trengs er påfyll av blekk og en lettere rengjøring som operatøren selv kan ta hånd om, konstaterer Gösta Wilsson, Ardagh Group.

Tom rad

Relatert innhold

designet etiketter til flasker

Etiketter med tryk

Etiketten blir en vesentlig del av markedsføringen der fleksible ideer hurtig skal kunne lanseres.

Etikett produksjon

I etikettproduksjonen løfter vi fram varemerker hver dag. Her trykker vi alle typer etiketter.

Sporbare etiketter

Sporbarhet

Kravene til identitet og kunnskap om innholdet driver utviklingen av sporbarheten.

Tom rad

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*