light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Hver potet har sin unika smak

Larsviken er et gårdsbruk med følelse for bærekraft og miljøvennlig tankegang. De stolte eierne, søsknene Bertil og Britt-Marie bygger sine beslutninger på det som kjennes rett og som passer inn i gårdsbrukets kretsløp.

larsviken-logo.jpg

Chipseriet har vært i drift i et par år og i dag har det 3 ansatte. Chipsen selges først og fremst til delikatessebutikker rundt om i landet og til Norge, et klart økende marked.

Kundens utfordring

På hver pose trykkes hvilken potetsort som er brukt i produksjonen, i og med at ulike poteter gir ulik smak og utseende.

Alt spill fra chipseriet brukes som for til buskapen på gården og inngår i et godt utviklet kretsløp.

Larsviken trenger hjelp til å utvikle en ensartet emballasje og fleksibel produktmerking, noe som er et krav innen næringsmiddelbindustrien.

Som sjuende generasjon kjenner de et ansvar for familiegården og for miljøet. De samarbeider helst med lokale næringsdrivende som deler deres filosofi om bærekraft og som verner om det genuine.

Boxons løsning

Boxon har sammen med Larsviken tatt fram folien til chipsposen. Den har en næringsmiddelgodkjent aluminiumsinnside og fargerikt trykk på utsiden. Ved å la aluminiumen bryte gjennom på framsiden har posen fått et svært høykvalitativt utseende.

Display-eskene er laget av bølgepapp med flexotrykk i svart og rommer 21 store chipsposer.

Hver pose utstyres med trykk med en termotransfer skriver som inngår i Boxons brede sortiment av in-line skrivere. Skriveren er utstyrt med Clarity® programvare der man lager ulike layouter for ulike produkter. En enkel og hurtig måte å skape en fleksibel merking.

Akkurat Boxons nærhet, den høye personlige servicen og muligheten til å prøve seg fram til rett emballasje er noe som Bertil og Britt-Marie verdsetter. 

quote_37x26.png Vi er mer enn fornøyde med resultatet, sier søsken Bertil og Britt-Marie.

Linje

Larsviken har valgt å la Boxon lagerholde en del av emballasjen, så som chipsbrettet og chipsesken, for å spare på den noe begrensede lagerplassen. 

De har også fått trykt Larsvikens logo på potetesken. Den er utstyrt med flerfargetrykk og i ekstra høy kvalitet for å klare håndtering av potet.

quote_37x26.png Det må kjennes rett og vi er svært nøye med hvem vi velger å samarbeide med. Vi oppleves kanskje som nøye, men vi står for det vi gjør og vi vil at det skal være ekte hele veien.

Mer om Larsviken

I samfunnet Viken ligger noen få kilometer utenfor Helsingborg, familiegården Larsviken. I flere generasjoner har familien Larsson / Persson drevet gården, med lidenskap for poteter og med et forsøk på å skape et bærekraftig og miljøvennlig landbruk.

På gårdens butikk er de selvproduserte varene overfylt med andre delikatesser. Utvalget av produkter styres av ulike beslutninger, hvor lokal, tradisjon og lidenskap er viktige parametere. For Britt-Marie er det viktig å kunne stå for alle produktene de selger, og at de passer inn i Larsvikens andre sortiment.

Linje
Tom rad
loading symbol