Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Hver potet har sin unika smak

Larsviken er et gårdsbruk med følelse for bærekraft og miljøvennlig tankegang. De stolte eierne, søsknene Bertil og Britt-Marie bygger sine beslutninger på det som kjennes rett og som passer inn i gårdsbrukets kretsløp.

larsviken-logo.jpg

Chipseriet har vært i drift i et par år og i dag har det 3 ansatte. Chipsen selges først og fremst til delikatessebutikker rundt om i landet og til Norge, et klart økende marked.

Kundens utfordring

På hver pose trykkes hvilken potetsort som er brukt i produksjonen, i og med at ulike poteter gir ulik smak og utseende.

Alt spill fra chipseriet brukes som for til buskapen på gården og inngår i et godt utviklet kretsløp.

Larsviken trenger hjelp til å utvikle en ensartet emballasje og fleksibel produktmerking, noe som er et krav innen næringsmiddelbindustrien.

Som sjuende generasjon kjenner de et ansvar for familiegården og for miljøet. De samarbeider helst med lokale næringsdrivende som deler deres filosofi om bærekraft og som verner om det genuine.

Boxons løsning

Boxon har sammen med Larsviken tatt fram folien til chipsposen. Den har en næringsmiddelgodkjent aluminiumsinnside og fargerikt trykk på utsiden. Ved å la aluminiumen bryte gjennom på framsiden har posen fått et svært høykvalitativt utseende.

Display-eskene er laget av bølgepapp med flexotrykk i svart og rommer 21 store chipsposer.

Hver pose utstyres med trykk med en termotransfer skriver som inngår i Boxons brede sortiment av in-line skrivere. Skriveren er utstyrt med Clarity® programvare der man lager ulike layouter for ulike produkter. En enkel og hurtig måte å skape en fleksibel merking.

Akkurat Boxons nærhet, den høye personlige servicen og muligheten til å prøve seg fram til rett emballasje er noe som Bertil og Britt-Marie verdsetter. 

quote_37x26.png Vi er mer enn fornøyde med resultatet, sier søsken Bertil og Britt-Marie.

Klikk på Les mer for å lese mer om samarbeid med Larsviken.

Les mer

Relatert innhold

Programvare

Våre programmer integreres med et overordnet system og muliggjør utskrifter av etiketter.

Lagerhold

I dag hjelper Boxon hundretalls kunder med å lagerholde produkter for just-in-time leveranser.

Profilert emballasje

Emballasjen og den totale kjøpsopplevelsen blir en viktig del av kommunikasjonen.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

*=obligatoriske felter

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*