light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Merking med UV-blekk

Limmareds glasbruk ble grunnlagt allerede i 1740 og er i dag en del av det irske selskapet Ardagh Group. Konsernet er verdensledende innenfor glass- og metallemballasjeløsninger for innenfor forbrukeremballasje. Glassbrukets mest kjente produkt er flaskene for Absolut Vodka.

Ardag-logo2.jpg

Linje

Kundens utfordring

For glassbrukets del var det viktig å få en sporbarhet på hvert eneste glassprodukt uten at merkingen var synlig.

Limmareds glasbruk henvendte seg til Boxon etter et tips fra sitt danske søsterselskap Holmegaard. Det danske selskapet var svært fornøyd med hvordan deres merking fungerte og anbefalte derfor merkeutstyret fra Videojet.

Boxons løsning

Muligheten til å merke med UV-blekk gjorde valget enkelt og til det beste alternativet. For å få til sporbarheten merkes hvert eneste produkt med en dato som forteller når produktet ble produsert og i hvilken linje det ble framstilt i.

Akkurat nå finnes det to linjer som begge har to blekkskrivere. Maskinene kjøres døgnet rundt og har siden starten for ett år siden merket om lag 200 millioner glassflasker og annen glassemballasje.

quote_37x26.png De har gått uten problemer og det eneste vedlikeholdet som trengs er påfyll av blekk og en lettere rengjøring som operatøren selv kan ta hånd om, konstaterer Gösta Wilsson, Ardagh Group.

 

Kontakt oss
Les flere kundecase
Tom rad
Tom rad
loading symbol