light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Baldwin Jimek

Baldwin Technology Company Inc. er en førende international producent og leverandør af procesautomationsudstyr og tilhørende forbrugsvarer. Som leverandør af totalløsninger forsyner Baldwin ikke kun deres kunder med nyt udstyr, men de afsætter også betydelige ressourcer til vedligeholdelse og servicering af eksisterende udstyr.

case-baldwin-logo.jpg

Emballasjemateriale til Baldwin
Linje

Kundens utfordring

Baldwin Jimek havde brug for et pakkemateriale, som kunne håndtere et vist tryk og en vis mængde væde. Produkterne sendes over hele verden med skib og bil og udsættes derfor for stød og forskellige temperaturer. Desuden kan luftfugtigheden variere. 

Produktkasserne stables oven på hinanden på virksomhedens færdiglager, og derfor er det vigtigt, at kasserne kan modstå et vist tryk.

Linje

Boxons løsning

Etter utførlige tester på materialet sammen med Boxon kom man fram til et bølgepappmateriale som tilfredsstiller alle de kravene som stilles. 

I tillegg til bølgepappesker leverer Boxon selskapet bobleplast for å beskytte prepakk-rullene, tape, transportetiketter og glidelåsposer som brukes til å pakke reservedeler i. Man har nylig også byttet ut etiketter som tidligere ble heftet fast med klammer, til 4-farges etiketter som kan festes på esker av presset tre som brukes i selskapet, noe som har gjort det hele mer effektivt både kostnads- og tidsmessig.

quote_37x26.png Boxon er dyktige på å komme med forslag og er svært proaktive i å forsøke å finne løsninger som i til slutt reduserer våre kostnader, sier Carina Ticak, Suppy Chain Professional, Baldwin Jimek AB.

Linje

Boxon og Baldwin Jimek har også et omfattende leveringssamarbeid der nivåene avstemmes i avropslageret bedriften har hos Boxon. På 24 timer garanterer vi levering, noe som er meget viktig för Baldwin Jimek da deres produksjon kan variere og være vanskelig å forutse.

Foruten å hjelpe Baldwin Jimek med å redusere kostnader har Boxon også gjennomført andre typer innsparinger og undersøkt mulighetene for optimering og forbedring.

quote_37x26.png Takket være den interessen og den tette kontakten med Boxon har samarbeidet blir styrket.

Tom rad

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*
Linje

Relatert innhold

Vårt tilbud innen tjenester

Tjenester

Relaterte tjenester: Vi dekker alle områder relatert til en emballasje- og merkeløsning.

Vårt tilbud innen emballasje

Emballasjeløsninger

Økt lønnsomhet og optimert sikkerhet med rett design, materiale og funksjon.

Spesialemballasje

På grunnlag av en idé utvikler vi en unik og kreativ løsning som matcher deres behov og tar hensyn til deres krav.

Les mer
loading symbol