light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Om oss

Emballasjeløsning for eksport av strømgenereringsutstyr

Et velkjent utstyrsselskap innen kraftproduksjon ville levere den første utstyrsbatchen til sine store internasjonale kunder, og utstyret måtte eksporteres fra Kina til USA. 

Utstyret var stort og tungt. Det tyngste veide 42 tonn. Utstyret skulle transporteres på land, sjø og på land igjen til bestemmelsesstedet. Transporten skulle bli for fukt, humpete veier og andre utfordringer i logistikkmiljøet. I tillegg var leveringstiden svært kort. Oppdragsgiver hadde bestilt frakten, og utstyret skulle fraktes på bare to uker. 

Emballasjeløsning for stor utstyr
Linje
Emballasjeløsning for strømgenereringsutstyr

På den tiden var kraftproduksjonsutstyret ennå ikke helt ferdig. Derfor utviklet vi emballasjeløsningen basert på utstyrstegninger og omfattende analyse av logistikkmiljøet. Med tanke på den korte leveringstiden, holdt vi ganske mange møter med de relevante avdelingene hos kunden for å diskutere emballasjeløsningen, og vi arbeidet overtid for å optimalisere løsningen og sikre problemfri implementering av prosjektet.  

Emballasjen besto hovedsakelig av massive trepaller, krympeplast og regntett duk. Krympeplasten og tørkemiddelet skulle holde utstyre tørt i det fuktige miljøet under transporten, og den regntette duken skulle beskytte mot regn og støv. I tillegg hadde vi ekstra beskyttelse på kritiske deler av utstyret, inkludert bruk av dempende materialer for å hindre kollisjonsskade, og VCI-papir for å hindre korrosjon. I tillegg ville vi også sørge for at håndteringen av utstyret i logistikken ble enklere. 

Vi leverte også emballasjetjenester på stedet for prosjektet. Boxons pakkeingeniør og operatører hadde vært på anlegget mange ganger for å veilede og hjelpe til med pakkingen av utstyret. Vi kommuniserte med kundenes konstruksjons-, sikkerhets-, drifts- og utstyrskoordineringspersonell på stedet for å sikre korrekt emballering slik at prosjektet kunne fullføres i tide og på en standardisert måte. 

Hele prosjektet ble gjennomført på litt over 10 dager. Den samlede emballasjeløsningen tok hensyn til transportsikkerhet, effektivitet og kostnadsbesparelser, noe som gjorde kunden svært fornøyd. 

Valg av emballasjemateriale
Paller av heltre, treplanker, krympeplast, regntett duk, tørkemiddel, VCI-papir, gummi osv. 

 

Kontakt oss
Les flere kundecase
Linje
loading symbol