light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Emballasjeløsning for MR-maskin

Verdifullt medisinsk utstyr inneholder vanligvis lasere, linser og /eller instrumenter. Uten passende emballasje kan enhetene lett bli skadet under transport, noe som kan føre til betydelige økonomiske tap. Derfor er pålitelig emballasje ekstremt viktig for transportsikkerheten til medisinsk utstyr.

I tillegg kan produsenter utvikle, produsere og selge produkter i ulike land og områder. Dermed er logistikken svært kompleks og reglene for emballasje varierer i ulike markeder. Som et resultat stiller dette høye krav til standarden hos emballasjeleverandører. De må ikke bare sikre produktsikkerheten, men også analysere hver kobling i forsyningskjeden for å tilby kostnadseffektive emballasjeløsninger som hjelper kundene med å forbedre lønnsomheten.

Emballasjeløsning for medisinsk utstyr
Linje

Løsning for MR-maskin

Beskyttelsen av MR-maskinen er en støpt plastinjenksjon, noe som betyr at den er svært følsom for slitasje og sjokk og bør beskyttes svært godt under transport. Maskinen leveres til sykehus med vei- og lufttransport. Dermed vil utstyret bli utsatt for miljøutfordringer som vibrasjoner, støt og fuktighet.

Linje

Boxons emballasjeløsning

Boxon har erfaring innen emballasjeområdet for medisinsk utstyr. Med den strenge og omfattende evalueringen og analysen kan vi tilby passende emballasjeløsninger for ulike medisinske enheter, inkludert CT-skannere, MR-maskiner, røntgenmaskiner, ultralydutstyr og diagnose- og behandlingsutstyr, og levere dem trygt til det endelige bestemmelsesstedet.

Boxons tekniske team laget pakkeløsningen for utstyret gjennom integrert analyse. Emballasjedesignet for hoveddelen av utstyret er basert på trepall og eske. Dette designet er enkelt  og smart, noe som ikke bare reduserer bruken av materialer, men også beskytter utstyret veldig bra. Emballasjen til tilbehøret inkluderer bølgepapp, støtdempingsmaterialer og Intercept ™-poser for å beskytte produktene mot vibrasjon, negativ påvirkning og fuktighet. I tillegg, gitt at utstyret er svært tungt og må transporteres til undersøkelsesrom på sykehus, er det tilgjengelig en ekstra rullebane i tre i pakken for å lette håndtering og pakking, og redusere risikoen for skade.

Emballasjen passerte International Safe Transit Association (ISTA) 3E test, som er en velkjent emballasje- og leveringsstandard test i emballasjeindustrien. Dette betyr at emballasjen kan beskytte produktet helt mot skade i et vanskelig logistisk miljø.

 

Kontakt oss
Les flere kundecase
Tom rad
loading symbol