light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Sandéns Security Printing AB

Sandéns Security Printing AB arbeider med grafisk produksjon og informasjonshåndtering ofte med et variabelt sikkerhetstrykk og et skjult vinnerbudskap. De er Skandinavias største produsent av bingo, sikkerhetsklassifiserte lodd og telefonkort. 

logo-sandens.jpg

Compack Midi for Sandens
Linje

Kundens utfordring

I sine lokaler i Eslöv har Sandéns Security Printing AB sin produksjon som skjer i stor skala med moderne teknologi. Trykkeriet har høyeste sikkerhetsklasse, noe som innebærer at man er godkjent for å trykke lodd i høyeste premieklasse. 

Sandéns emballasjebehov varierer fra dag til dag og selskapet pakker alt fra små telefonkort til større adventskalendere. Fleksibilitet og lydhørhet for kundene er Sandéns signatur, og derfor er emballasjebehovet svært variert. 

I forbindelse med at man la ned et frittstående lager som ble brukt til oppbevaring av en rekke ulike bølgepappesker for pakking, oppsto det en akutt situasjon. 170 palleplasser med bølgepappesker måtte erstattes med en mer effektiv løsning, ettersom Sandéns manglet egen lagerplass i den størrelsen. 

Linje

Boxons løsning 

Basert på kundens behov; redusert lagerplass, fleksibelt emballasjebehov, variert forbruk og rask prøvepakkemulighet ble Compack Midi anbefalt. Compack Midi er en On-Demand-løsning der man produserer bølgepappesker på stedet, i nøyaktig riktig mengde og til nøyaktig riktig tid. 

Systemet er så fleksibelt at det er mulig å produsere kasser enkeltvis eller flere i partier, fullt tilpasset virksomhetens spesifikke krav. Det er mange fordeler med en On-Demand-løsning som at transport- og lagerkostnadene påvirkes positivt, samtidig som den negative påvirkningen på miljøet reduseres. 

quote_37x26.png Det beste har vært at jeg får akkurat riktig eske med en gang og i riktig mengde, sier Christopher Löfvendahl, Logistikk, Sandéns Security Printing AB. 

I kombinasjon med On-Demand-løsningen har Sandéns valgt å bruke Boxons tjeneste Lagerhold. Tjenesten går ut på at Boxon lagerfører emballasjemateriale, noe som medfører reduserte kostnader til administrasjon og lager for Sandéns.  
 
Sandéns har hatt stor hjelp av Compack Midis programvare, noe de festet seg ved med en gang under presentasjonen. Ved hjelp av programvaren får de en rapportering og får også hjelp til optimering, samt anbefalinger om innkjøp av ulike materialbredder, basert på tidligere produksjon og historie, for å unngå svinn. Tiden da man satt og forsøkte å pakkeoptimere allerede innkjøpte esker er borte, nå kjører man fram en testkasse og korrigerer på stedet etter prøvepakking.   

Mange fordeler med en On-Demand-løsning 

Martin Sandén, CEO og Christopher Löfvendahl, Logistikk, er enige om at Boxons løsning tilbyr mange fordeler. Særlig har Compack Midi gitt dem: 

  • Fleksibilitet 
  • Redusert lagerplass 
  • Kvalitet 
  • Redusert transportvolum 
  • Redusert miljøpåvirkning 

Se video med Martin og Christopher.  

Med On-Demand emballasjeløsninger lager du emballasjen på plass i egen virksomhet. On-Demand-løsninger utgjør et fleksibelt og miljøvennlig alternativ til tradisjonell emballasje ved at man bare produserer emballasje etter det faktiske behovet og til riktig tidspunkt. Modellen Compack Midi er en maskin spesielt tilpasset for liten til middelstor emballasjeproduksjon. 

 

Kontakt oss
Les flere kundecase
Linje
loading symbol