Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Emballasjeløsning for MR-maskin

Verdifullt medisinsk utstyr inneholder vanligvis lasere, linser og /eller instrumenter. Uten passende emballasje kan enhetene lett bli skadet under transport, noe som kan føre til betydelige økonomiske tap. Derfor er pålitelig emballasje ekstremt viktig for transportsikkerheten til medisinsk utstyr.

I tillegg kan produsenter utvikle, produsere og selge produkter i ulike land og områder. Dermed er logistikken svært kompleks og reglene for emballasje varierer i ulike markeder. Som et resultat stiller dette høye krav til standarden hos emballasjeleverandører. De må ikke bare sikre produktsikkerheten, men også analysere hver kobling i forsyningskjeden for å tilby kostnadseffektive emballasjeløsninger som hjelper kundene med å forbedre lønnsomheten.

Løsning for MR-maskin

Beskyttelsen av MR-maskinen er en støpt plastinjenksjon, noe som betyr at den er svært følsom for slitasje og sjokk og bør beskyttes svært godt under transport. Maskinen leveres til sykehus med vei- og lufttransport. Dermed vil utstyret bli utsatt for miljøutfordringer som vibrasjoner, støt og fuktighet.

Boxons emballasjeløsning

Boxon har erfaring innen emballasjeområdet for medisinsk utstyr. Med den strenge og omfattende evalueringen og analysen kan vi tilby passende emballasjeløsninger for ulike medisinske enheter, inkludert CT-skannere, MR-maskiner, røntgenmaskiner, ultralydutstyr og diagnose- og behandlingsutstyr, og levere dem trygt til det endelige bestemmelsesstedet.

Les mer

Relatert

Legemidler

Logistikkbransjen

Mange virksomheter kommer til å integrere logistikkflyten i sine egne virksomheter etter hvert som kravene øker.

Pakking

Fleksibilitet og optimalisering er grunnleggende parametere for økt effektivitet.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

*=obligatoriske felter

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*