light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Velg riktig aluminiumstape

Hva er aluminiumstape?

Aluminiumstape kan håndtere ekstremt lave og høye temperaturer samt lys, støv og fuktighet. Kombinasjonen av egenskaper er nødvendig for isolasjon og tetting av varme-, ventilasjons- og  klimaanleggskanaler i denne sektoren. Aluminiumstape  forhindrer korrosjon og strømbrudd. Tapene varierer i tykkelse, bredde og temperaturområde.

Markeder som bruker aluminiumstape:

  • Bygningssektor
  • HVAC-sektoren (oppvarming, ventilasjon og klimaanlegg)

Aluminiumstape er preget av høy termisk motstand, holdbarhet og føringsevne, og kan bidra til å øke effektiviteten og oppfylle bærekraftsmål ved å minimere tap av luftfordeling.

Aluminiumstape

Folietapene har elektrisk og termisk ledningsevne og er varme- og lysreflekterende. De fungerer som barriere mot fuktighet, gass og damp og, på grunn av deres aldringsmotstand og sterke hefteegenskaper, er egnet for permanente applikasjoner. Siden aluminiumstapene er motstandsdyktige mot olje og syrer, samt temperaturbestandige fra -40 °C til 160 °C, er de ideelle for sammenføyning og tetting av termisk isolasjon, kanaler og rør.

 

Kjøp aluminiumstape
Linje

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*
loading symbol