light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

Velg riktig lerretstape

Hva er lerretstape?

Lerretstape er en sterk tape som kan rives av for hånd, og som er egnet for tyngre monteringsapplikasjoner. Tapen hefter til glatte og grove overflater og fungerer eksepsjonelt godt ved lave temperaturer. Lerretstape kommer i forskjellige tykkelser, har forskjellige nivåer av UV-resistanse og kan fjernes uten å etterlate limrester i ulik grad.

Markeder som bruker lerretstape:

  • Glassindustri
  • Bygg- og anleggssektoren
  • HVAC-sektoren (oppvarming, ventilasjon og klimaanlegg)
  • Malere og malegrossistser
  • DIY markedet (Gjør det selv)
Lerretstape

Anatomien til lerretstape

Lerretstape er laget av tre forskjellige lag som gir tapen sine distinkte egenskaper. Topplaget er en polyetylenfilm (plast) som beskytter tapen mot fuktighet. Mellomlaget er et trådnett som gjør tapen sterk, men likevel enkel å rive. Bunnlaget er et trykkfølsomt naturgummilim som aggressivt fester seg til nesten hva som helst!

Velg mellom standard sølv og svart lerretstape eller mellom en rekke farger og graderinger for tung industriell bruk, oppvarming, ventilasjon, klimaanlegg og rørleggerarbeid, tøffe byggejobber, bunting, innpakning, forsegling og generelle formål.

Lerretstape bør finnes i en hver husholdning og på alle kontorer. Noe vil alltid gå i stykker, noe som krever en rask og provisorisk reparasjon. Med lerretstape er du alltid på den sikre siden mens du venter på ekspertise, og noen ganger kan lerretstapen også fungere som en permanent løsning, slik at håndverkeren kan holde seg hjemme. All lerretstape imponerer med sin utmerkede hefteevne og er enkel i bruk.

 

Kjøp Lerretstape
Linje
loading symbol