Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Om oss

Boxon er en innovativ forretningspartner som tilbyr intelligente emballasjekonsepter med full sporbarhet fullt integrert med våre kunders behov.

Vi analyserer verden rundt oss, inspirerer til nye ideer og designer raskt innovative løsninger som kontinuerlig fremtidssikrer emballasjeflyten fra bestilling til levering. Vårt fokus er først og fremst på selskaper innen industri, detaljhandel, logistikk og bilindustrien som er på jakt etter en langsiktig partner.

Med intelligente emballasjekonsepter for produktene dine hjelper vi deg med å øke opplevelsen av merkevaren din, redusere klimaavtrykket og styrke kundeforholdene dine. Leveranser kan spores gjennom intelligente systemløsninger for etikette og merking. For å forbedre produktiviteten, effektiviteten og øke lønnsomheten tilbyr vi en rekke automatiserte løsninger som kan integreres direkte i forretningsprosessen.

Boxon er tilgjengelig i Norden, Europa og Asia. Hovedkontoret ligger i Helsingborg, Sverige. Vår virksomhet involverer ca 270 ansatte og vi har en omsetning på ca SEK 1,3 milliarder.

Vårt oppdrag

Vi er en innovativ forretningspartner som gjør emballasjekonseptet til en strategisk verdiskaper.

 

Tom rad
Boxon internasjonalt

Global tilstedeværelse

Med vår strategiske tilstedeværelse er vi i stand til å håndtere komplekse globale emballasje- og etiketteringsbehov.

Les mer
Boxon kontoret

Våre kontor

Boxon har hovedkontor i Helsingborg samt salgskontorer, produksjon og lager i Norden, Tyskland, Frankrike og i Shanghai, Kina.

Les mer
Nyheter om Boxon

Boxon Nyheter

Her finner du nyheter og inspirasjon om Boxon, vårt tilbud og hva som skjer i bransjen.

Les våre nyheter

Nyhetsbrev

Abonner på våre nyhetsbrev og ta del i kundecase, nyheter, eventer og annet intressant som skjer i Boxon-verdenen. 

Les mer
Tom rad
loading symbol