Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Automatisering & Integrering

En effektiv emballasjeflyt skaper direkte konkurranseevne. Ved å integrere automatiserte emballasje- og merkeløsninger i virksomheten din, kan vi hjelpe deg med kostnadsbesparelser og økt verdi for kundene.

I automatiseringsprosjekter med kundene våre, analyserer vi aktuelle produkter, innkommende og utgående flyt, arbeidsprosesser, varemerkekrav og generelle behov. I neste trinn ser vi på hvilke områder som kan forbedres når det gjelder produktivitet, effektivitet og i det lange løp lønnsomhet.

Systemintegrerte emballasje og merkingsløsninger

Boxon har i mange år utviklet maskiner for emballasje, beskyttelse, forsegling og merking av både produkter og emballasje. Basert på våre kunders behov har vi tatt dette et skritt videre og tilbyr nå også systemintegrerte og kundeunike løsninger på tre nivåer.

Kundeunike løsninger

Nivå - Frittstående løsninger

Dette er det første skrittet mot å innføre automatiserte løsninger. Basert på dine behov, hjelper selgerne våre deg med å velge rett maskin.

Nivå 2 - Halvautomatiserte løsninger

Emballasjeflyten din analyseres og vårt ekspertteam hjelper deg med å finne den mest optimale løsningen. Det kan være en maskin med roterende arm som utfører en bestemt prosess, eller en transportbane som tar produktene fra ett moment til et annet.

Nivå 3 - Helautomatiserte løsninger

Dette nivået passer ofte bedrifter som har en større og mer avansert emballasjeflyt. Vi analyserer hele flyten og ser på hvilke automatiserte løsninger som kan løse dine behov. Det kan være en komplett pakkelinje med innebygde maskiner som også er knyttet til ditt forretningssystem.

Mer om automasjon

Pakking

Fleksibilitet og optimalisering er grunnleggende parametere for økt effektivitet.

Materialhåndtering

Verktøy og maskiner som letter håndteringen av godset.

Programvareintegrering

Med informasjonsoverføring mellom systemene forhindres og minimeres mulighetene for feil.

Sortering

Pakking og flyt bør være så ergonomiske og effektive som mulig.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

*=obligatoriske felter

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*