Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Optimering

Hver dag håndteres store mengder varer, og vi vet veldig godt at en optimal, effektiv flyt er viktig for den daglige håndteringen. Det er her vår ekspertkunnskap kommer inn i bildet. På grunnlag av en behovsanalyse, som både tar hensyn til deres situasjon og hva framtiden forventes å innebære, skaper vi tilpasset og effektiv flyt for kundene våre.  

Optimalisering kan brukes i mange forskjellige deler – antall leverandører, innkommende og utgående leveranser, automatisering, godsmerking, ergonomi, lagerstyring - ja, listen er lang.   

Legg alle eggene i samme kurv 

Registeradministrasjon, kvalitetssikring, materialoptimalisering ... Hva har disse tre konseptene til felles? Alle kan reduseres, forbedres eller optimaliseres ved å legge alle eggene i samme kurv. 

I flere prosjekter har vi sett fordelene ved å gjennomgå antall materialer, artikler, prosesser og flyt. Jo mer som skal administreres, jo flere ressurser kreves når det gjelder både administrasjon, personale og kostnader. 

Les mer

Les våre case

Boozt Fashion

I den stadig voksende e-handelen ville Boozt se på mulighetene for å effektivisere sine prosesser.

Alfa Laval

Med de mange enhetene innenfor Alfa Laval har det vært en utfordring å holde emballasjesortimentet sammen med et tydelig enhetlig preg.

Tailor Store

Et krav var at leverandøren skal være miljøsertifisert og at materialet skal være miljøvennlig og resirkulerbart.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

*=obligatoriske felter

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*