light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Optimering

Hver dag håndteres store mengder varer, og vi vet veldig godt at en optimal, effektiv flyt er viktig for den daglige håndteringen. Det er her vår ekspertkunnskap kommer inn i bildet. På grunnlag av en behovsanalyse, som både tar hensyn til deres situasjon og hva framtiden forventes å innebære, skaper vi tilpasset og effektiv flyt for kundene våre.  

Optimalisering kan brukes i mange forskjellige deler – antall leverandører, innkommende og utgående leveranser, automatisering, godsmerking, ergonomi, lagerstyring - ja, listen er lang.   

Linje

Samle materialer, prosesser og artikler fra en leverandør emballasjesortimentet

Det er mange fordeler ved å gjennomgå antall leverandører, materialer, artikler, prosesser og flyt. Jo mer som skal administreres, jo flere ressurser kreves når det gjelder både administrasjon, personale og kostnader. 

En rekke fordeler med leverandøroptimalisering inkluderer:

  • Leverandøroptimalisering innebærer flere fordeler, blant annet: 
  • Bedre kvalitetssikring av prosesser 
  • Besparelser av både tid og penger 
  • Ressurser kan omfordeles 
  • Registeradministrasjonen reduseres 

Optimalisere emballasjesortimentet

Å redusere antall forskjellige emballasjer og antall emballasjematerialer kan spare bedriften din for store summer når det gjelder transport. Å bruke for mye og å overpakke emballasjen genererer ekstra kostnader og kan også medføre skader. 

Å optimalisere emballasjesortimentet betyr dermed å se på antall forskjellige emballasjer som brukes, å forsøke å redusere dem og bruke samme type for flere forskjellige artikler i stedet. Det handler også om å gjennomgå hvordan man emballerer, hvilket fyllmateriale som er mest lønnsomt og hvordan man skal pakke pallen for best transportøkonomi. 

 

Kontakt oss
Linje
Tom rad
loading symbol