light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Optimering

Hver dag håndteres store mengder varer, og vi vet veldig godt at en optimal, effektiv flyt er viktig for den daglige håndteringen. Det er her vår ekspertkunnskap kommer inn i bildet. På grunnlag av en behovsanalyse, som både tar hensyn til deres situasjon og hva framtiden forventes å innebære, skaper vi tilpasset og effektiv flyt for kundene våre.  

Optimalisering kan brukes i mange forskjellige deler – antall leverandører, innkommende og utgående leveranser, automatisering, godsmerking, ergonomi, lagerstyring - ja, listen er lang.   

Linje

Legg alle eggene i samme kurv 

Registeradministrasjon, kvalitetssikring, materialoptimalisering ... Hva har disse tre konseptene til felles? Alle kan reduseres, forbedres eller optimaliseres ved å legge alle eggene i samme kurv. 

I flere prosjekter har vi sett fordelene ved å gjennomgå antall materialer, artikler, prosesser og flyt. Jo mer som skal administreres, jo flere ressurser kreves når det gjelder både administrasjon, personale og kostnader. 

Linje

Kostnaden for en leverandør 

Det er snakket mye om hvor viktig det er å optimere antall leverandører. Men hva er fordelen med det og hvilke kostnader sparer du egentlig? 

  • Leverandøroptimalisering innebærer flere fordeler, blant annet: 
  • Bedre kvalitetssikring av prosesser 
  • Besparelser av både tid og penger 
  • Ressurser kan omfordeles 
  • Registeradministrasjonen reduseres 

Ta en titt på beregningene våre for å beregne hvor mye leverandørene dine koster deg, og hvilken reduksjon det ville innebære hvis du reduserte antallet. 

Linje

Less is more 

Å redusere antall forskjellige emballasjer og antall emballasjematerialer kan spare bedriften din for store summer når det gjelder transport. Å bruke for mye og å overpakke emballasjen genererer ekstra kostnader og kan også medføre skader. 

Å optimalisere emballasjesortimentet betyr dermed å se på antall forskjellige emballasjer som brukes, å forsøke å redusere dem og bruke samme type for flere forskjellige artikler i stedet. Det handler også om å gjennomgå hvordan man emballerer, hvilket fyllmateriale som er mest lønnsomt og hvordan man skal pakke pallen for best transportøkonomi. 

Tom rad
Linje
loading symbol